Foto: egreska
Zostalo mi trošku paradajkovej omáčky z Buffalo krídelok,trošku som posnorila po nete a našla som tento jednoduchy receptík ako stvoreny Zobraziť celý popisZostalo mi trošku paradajkovej omáčky z Buffalo krídelok,trošku som posnorila po nete a našla som tento jednoduchy receptík ako stvoreny na toto letne obdobie..obed hotovy za 15 minut (čo je na nezaplatenie v tomto teple ) a ešte aj velmi chutný..Zdroj :BBC GoodFood
Postup
-
1
Omačku na cestoviny možete použit už kupenu hotovu ale ak by ste si chceli urobit tu, čo som použila ja, tak tu je:http://varecha.pravda.sk/recepty/buffalo-kridelka-fotorecept/8437-pouzi.html
-
2
Olej z tuniaka si zlejeme do panvice (nemusí byt všetok, lebo je ho vela) Suroviny na gulky si zmiešame v miske .Ja som tam pridala ešte sušene paradajky,ale nemusia byt.
-
3
Narobíme male gulky.Dame varit špagetya hotove ich premiešame s paradajkovou omačkou .
-
4
Gulky opečieme na oleji z tuniaka do chrumkava.Navrstvíme na špagety a posypeme struhanym syrom a bazalkou.
Diskusia k receptu