
Sýtejší Caesar šalát
Ste milovníci šalátov, ale máte pocit, že Vás nezasýtia? Vyskúšajte tento recept na sýtejší cézar...

Rybie filé v čiernej omáčke
Pripajam recept na tuto velmi nezvycajnu omacku. Naucila som sa ju varit od svokry. Ona...

Cuketové palacinky s ricottovým krémom
Cukina, cukina, cukina... čo s ňou? Tento recept som našla v staršej brožúrke 100...

Fazole s vepřovým masem
Na oleji zpěníme nakrájenou šalotku a přidáme na plátky nakrájený česnek. Pak přidáme na nudličky nakrájenou...

Pikantná polievka zo svetlých batátov s hubami
Pripravila som pikantnú ostrú polievku zo svetlých batátov, zázvoru, cesnaku a chilli s hubami, ...

Špíz z kačacích pečienok v slaninkovom kabátiku
Kačaciu pečeň omyjeme a očistíme. Oravskú slaninu pokrájame na tenké plátky. Plátkami oravskej slaninky ovinieme kačaciu...

Tuniakové placky s hráškovým pyré
Po bohatom sviatočnom stole dobre padnú jedlá v duchu wellness. Teda z ľahších surovín, spracovaných šetrnými technológiami, ktoré však určite zasýtia aj chutia,...

Kuracie medailóniky s marhuľami
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame z neho medailóniky, osolíme ich, z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji a...

Plnený hermelín
Tento recept varil Stefan Dvorsky v relacii Bez servitky pod nazvom "Plneny Ancias" je to mnamka ako...

Perkelt á la čárda
Mäso nakrájame na rezance, cibuľu na tenké plátky, očistenú papriku na menšie kúsky a olúpanú paradajku na kocky.

Zapekané cestoviny s pečienkami
Cestoviny uvaríme v slanej vode. Kuracie pečienky osmažíme na cibuľke a pred dokončením pridáme soľ, mleté...

Ľahká kuracina na póre
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a opražíme na troche oleja. Umytý pór nakrájame na kolieska...

Francúzske kurča
Naporciované kurča zbavené kože a kostí osolíme a zasypeme tymianom. Od večera do rána ho necháme...

Bravčový bôčik so šampiňónmi
Nádobu na zapekanie vymastíme. Bôčik nakrájame na kocky a huby na hrubšie rezance.

Fazuľka na strúhanke
Zbieram recepty, ktoré sa skladajú z troch vecí a tento patrí k nim. O takomto...

Cuketové jednohubky
Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte...

Maiale al latte
Maiale al late je bravčové pliecko, dusené v mlieku. Takto pripravené mäsko je mäkkučké, ...

Jelení rezeň v ginovo-smotanovej omáčke
Mäso očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme, nasolíme, okoreníme a obalíme v múke.

Domáca hydinová paštéta s koňakom a bylinkami
Dobrý deň, tento recept som si vybral preto, lebo je to vynikajúce buď ako predjedlo alebo...

Lososovo-špargľové lasagne
Inspiraciu na toto jedlo som nasla na tejto linke http://www. taste. com. au/recipes/22213/salmon+leek+and+asparagus+lasagne

Šalát so surimi tyčinkami
Po dlhom čase som sa rozhodla pridať recept... Vymýšľam niečo fajné na silvestrovský stôl a podaril...

Malinové palacinky (raspberry pancakes)
V jednej miske zmiešame múku, cukor, soľ, prášok do pečiva, a škoricu...

Šalát z pečeného cíceru
Cícer sa u nás v kuchyni len zabeháva a pritom je to veľmi stará, vynikajúca a...

Čínska kapusta po thajsky
Obsahuje veľa kys. listovej, horčíka, niacínu, vit. A, C, E

Škoricový bulgur s brusnicami a mäsom
Bulguru okrem slanej chuti pristane aj sladká. Varený s paličkou škorice, sušenými brusnicami a bravčovým...

Pstruh na bylinkách
Pstruha vykostíme a dôkladne umyjeme. Dochutíme soľou, korením, rascou, paprikou a opečieme na...

Bravčová panenka so slaninovými knedličkami
Malinový džem rozpustíme v horúcej vode, privedieme do varu. Pridáme červené víno a varíme, ...

Hubové palacinky plnené špenátom
Recept ma upútal na stránke o varení. Páčila sa mi fotografia od @D. Machalovej, ...