Losos - najchutnejší na svete (2) s cestovinami

tasty - bez fotkytasty, 3. apríla 2015
Losos - najchutnejší na svete (2) s cestovinami
Foto: tasty

Zase losos, na tú istú nôtu príprava, ozvláštnený alebo doplnený karbohydrátmi - cestovinami :-)

2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Lososa stiahneme z kože, pridáme bazalku pošúchanú medzi prsty (uvoľníme jej vôňu). Dáme na panvicu olivový olej a smažíme z každej strany 2 minúty (2x4=8 min.)

  2. 2

    Medzitým si uvaríme brokolicu (3-5 min.) a cestoviny (kľudne aj spolu v jednom hrnci). Na cestoviny dáme olivový olej a pesto (bazalkové) aby sa nám to všetko spojilo.

  3. 3

    Lososa servírujeme na chutnej prílohe, dochuteného citrónovou šťavou a soľou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia