Foto: llilla
1
porcia
porcia
90 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
50 g |
|
1 čl |
|
1/4 čl |
|
1 čl |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 čl |
|
1/2 čl |
|
1/4 čl |
|
1/2 čl |
|
1/4 čl |
|
1 PL |
|
1 ks - strúčiky |
|
1/2 čl |
|
1/2 čl |
|
Prílpha: | |
|
|
|
|
|
|
Šalátik: | |
|
|
|
|
|
|
1 čl |
|
Postup
-
1
Do vody dáme solčanku, sójovú omáčku a mletú rascu. V tejto uvaríme sójové rezance. Scedíme a necháme vychladnúť.
- 2
V miske si zmiešame horčicu, pretlak, cesnak, majoránku, soľ, sušený cesnak a cibuľu, sladkú a štipľavú papriku, čierne korenie s olejom a troškou vody. Primiešame sójové rezance. Necháme marinovať v chladničke minimálne 1 hodinu.
- 3
Zmes dáme na rozpálenú panvicu a opekáme za občasného miešania cca 30 minút. Nakoniec prilejeme trošku vody, aby to nebolo veľmi suché :)
- 4
Uvarené zemiaky roztlačíme, pridáme pažítku a rastlinný olej.
- 5
Šalát natrháme a ostatnú zeleninku nakrájame na malé kúsky. Pridáme len 1 lyžicku Umeoctu. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu