Cesnaková bageta
Cesnaková bageta

Cesnakové bagety

Jana Štrbková
mesačník Varecha, 4. júna 2023
Cesnakové bagety
Foto: Shutterstock

Cesnakové bagety sú výborné ku grilovaným dobrotám, ale aj k šalátu.

4
porcie
5 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
2 PL čerstvé nasekané (pažítka, bazalka, oregano, petržlenová vňať)
2 strúčky
2 PL




Postup

  1. 1

    Pretlačený cesnak zmiešame s najemno nasekanými bylinkami a olivovým olejom. Ochutíme soľou a mletým čiernym korením.

  2. 2

    Svetlé bagety nakrájame na stredne hrubé plátky. Bagety opečieme z oboch strán a nakoniec natrieme zmesou pretlačeného cesnaku, olivového oleja, korenia a byliniek.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia