
Špenátová rýže (brokolicová nebo karfiolová)
Ke kuřecímu i jinému masu, samotná také chutná .

Chrenové zemiaky
Ja sa nebránim inym - čudným receptom, skôr ich vyhľadávam. Včera tu v televízii jeden herec...

Uhorková raita
Uhorku umyjeme, okrájame šupku a pokrájame ju na malé kocky, ktoré dáme do misky...

Kokosová roláda s ríbezľovým džemom
Moja prvá kokosová roláda. Ten kyselkavý riedky džemík jej dodal šmrnc.

Losos s čínskou zeleninou
Tento recept je z cisnkej kuchyne, ktory si je mozny pripravit aj na Slovensku. Je...

Portugalské carpaccio z rybieho filé
Ak si myslíte, že len Japonci a Eskimáci sa pýšia výsadou pochutnávať si na surovej rybe,...

Zemiakové fašírky so šošovicou fotorecept
Recept na tieto fasirky som nasla tu v jednom starom casopise. Fasirky sa mozu podavat ako...

Šalát z kuracieho mäsa, cvikle a zeleru
Cvikle nie je nikdy dosť. Tu je jej jedna možnosť z kuracím mäsom a zelerom....

Pečené pučené zemiaky s kôprovo-jogurtovým dipom
Celkom jednoduché jedlo, ktoré chutí vynikajúco, to sú naše pučené zemiaky s výborným jogurtovým dipom....

Lasagne
Cibulu nadrobno nakrájame, podusíme na oleji. Poprazíme masko, ochutíme rascou, c. korením, ...

Morčacie balíčky s mrkvou, pórkom a zelerom
Můj experiment:-)) Ikdyž to nějak nepomáhá, pořád se snažím vařit něco, co obsahuje málo tuků...

Oškvarkové slimáky
Zo surovín okrem oškvarkov pripravíme kysnuté cesto a rozdelíme na 6 bochníkov.

Hovädzie s pečenou zeleninou a yorkshire pudingom
Možno vás inšpirujem na veľkonočný nedeľný obed.

Zapekaný plnený baklažán s pečenými zemiakmi
S priateľkou sme si spravili baklažán na vlastný spôsob, bez pozretia nejakého receptu. Takže sme...

Bravčová krkovička na víne a hrášku
Chutné šťavnaté mäso z bravčovej krkovičky bez kosti.

Hrozienková karí ryža s kešu a ananásom
Prehrabala som svoju kopu receptov, že reku, vyskúšam niečo nové :) A pustila som...

Jahodový džem Panorama
Jahody umyjeme, očistíme a zasypeme cukrom. Necháme cez noc postáť na chladnom mieste, ale...

Zelená fazuľka s perkeltom po flotsky
Prečo „perkelt po flotsky”? Nuž z „kosťovice” mi ostali dva taniere mäsa....

Rebierko z muflóna na zbojnícky spôsob
Z chrbta muflóna odsekneme chrbtovú kosť a čiastočne aj rebrové kosti, mäso očistíme, odblaníme, ...

Chutný, svieži a jednoduchý koláčik
Tento recept pripravujem keď máme chuť na niečo ľahké a svieže. Jeho príprava je nenáročná a...

Bezlepkové biele rožky
Zo 150 ml vlažnej vody, cukru a droždia pripravíme kvások, ktorý necháme približne 10 minút...

Predčasný Valentín a kuracia nátierka
Kuracia nátierka sa dá pripraviť aj takto. A akákoľvek nátierka sa dá servírovať aj takto (s...

Bonbóny s cícerom a brusnicami
Cícer si deň vopred namočíme. Potom ho uvaríme domäkka (cca 40 - 50minút). Koľko suchého...

Rillettes z muflonieho pleca v pomalom hrnci
Keď to ide z bravčového mäsa, tak prečo nie z diviny? Skúsil som a delikatesa je...

Bryndzový trokšiar tmavý
... tmavý preto, lebo som použila chlebovú múku tmavú a múku grahamovú, po...

Kačacie stehno v bylinkách na glazovanej mrkve
Očistené a osušené kačacie stehná opečieme z oboch strán na prepustenej kačacej masti. Pridáme nakrájanú mrkvu, bylinky,...