Kuracie placky s hlivou
Lukáš Pančík
hlavný kuchár hotela Danubia Gate v Bratislave, 19. januára 2015
hlavný kuchár hotela Danubia Gate v Bratislave, 19. januára 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia a zeleninu pokrájame na čo najmenšie kocky, pridáme vajcia, všetky pochutiny, nakoniec solamyl a poriadne zamiešame. Ak sa zdá zmes riedka a nedrží pokope, pridáme viac solamylu alebo strúhanku.
- 2
Necháme odstáť v chladničke 3 – 4 hodiny. Tvarujeme placky a opekáme na rozpálenom oleji alebo zmes vložíme do vymastenej formy na mafiny a upečieme v rúre pri 190 °C.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu