Plnený poľovnícky rezeň

redakcia - fotkaredakcia, 6. októbra 2009
6
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Nakrájané a naklepané rezne necháme odležať 2 – 3 hodiny. Po odležaní rezne osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom a poukladáme na ne tenké plátky slaniny, kolieska cibule, kolieska uhorky, kolieska natvrdo uvarených vajec, plátky kapie a pokvapkáme horčicou.

  2. 2

    Rezne preložíme napoly, spojíme špáradlami, obalíme v múke, vajci a strúhanke a vypražíme na oleji.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia