Jahodový koláč
Jahodový koláč

Maková bublanina s jahodami

katarinalucanova - fotkakatarinalucanova, 2. júna 2025

Výborná jednoduchá bublanina s jahodami. Bez váženia, hotová za 30 minút.

16
porcií
10 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

1 hrnček (mletý)
1,5 hrnček
1 hrnček
1 hrnček
1/2 hrnček
2 ks
1 bal.
Na vrch:
300 g




Postup

  1. 1

    Príprava je veľmi jednoduchá. Ako odmerka poslúži hrnček s objemom 250 ml. Všetky suroviny na cesto spolu krátko vymiešame ručným mixérom.

  2. 2

    Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Plech som použila s veľkosť 30 x 25 cm. Na vrch poukladáme pokrájané jahody a pečieme 20 minút na 170 °C.

Diskusia k receptu