prazdny

Moja sekaná

Bravčové mäso

Viem, je ich tu viac, ale každý robí trochu inak, ja takto....

prazdny

Zapekaná cuketa s bravčovým mäsom a so zemiakmi

Bravčové mäso

V kuchyni rád používam zapekaciu misu, ak aj vy, môžete vyskúšať tento jednoduchý a pritom...

prazdny

Bravčové pliecko na čerstvých hubách so zeleninovou ryžou

Bravčové mäso

Huby, čo nesušíme, používame na varenie. A teraz sa vždy niečo nájde...

prazdny

Bravčová krkovička na červenom víne

Bravčové mäso

Najskôr som chcel robiť cigánsku, ale nakoniec z toho vzniklo toto :-)

prazdny

Veselá hamburská kýta

Bravčové mäso

Maso prošpikujeme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme.

prazdny

Falošný španielsky vtáčik

Bravčové mäso

Ľahké a veľmi chutné jedlo. Výborné na nedeľňajší obed. Dobrú chuť!

prazdny

Segedínsky guláš

Bravčové mäso

V slovenských domácnostiach veľmi obľúbená klasika z kyslej kapusty a bravčového mäsa, ktorá dodá telu množstvo...

prazdny

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem

Bravčové mäso

Panenku odblaníme, osolíme a opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Během pečení ji obracíme a...

prazdny

Bravčová znojemská pečienka s tarhoňou a chrenovým créme–fraîche

Bravčové mäso

Znojemská pečienka: Mäso očistíme a namarinujeme horčicou, soľou a korením. Necháme odležať, ideálne cez...

prazdny

Skoro čína s panenkou

Bravčové mäso

Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...

prazdny

Segedínsky guláš – môj dámsky špeciál

Bravčové mäso

Od Holíča až po Ubľu rozvoniavajú podobné varianty tejto dobroty a každá z nich je určite tá najoriginálnejšia a najsamlepšejšia!...

prazdny

Špagety s vepřovým masem a parmazánem

Bravčové mäso

V kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme nakrájený porek, nakrájené maso, osolíme a opepříme. Pak...

prazdny

Bravčovo-hovädzí segedínsky guláš

Hovädzie mäso

Nedeľný obed. Teraz som spojila hovädzie a bravčové mäso s kyslou kapustou so smotanou.

prazdny

Plnené kapustové listy

Hovädzie mäso

Jedlo, ktoré milujem. Jedla by som to hoc aj každý deň. Teraz som tvorila...

prazdny

Bravčovina na doplnenie kolagénu

Bravčové mäso

Chyba vám kolagén? Tu je jeden recept na jeho doplnenie. Odporúča ho 9 Doktorov z 10....

prazdny

Rizoto z rúry

Bravčové mäso

Na troche oleja najprv podusíme nakrájanú cibuľu. Pridáme na menšie kocky nakrájané mäso, kapiu, ...

prazdny

Klobásové mäso z pohára

Bravčové mäso

Takéto mäso vraj bývalo v plechovkách. Tento recept som skúšal na viackrát, až sa to...

prazdny

Bravčová panenka so zemiakmi s bryndzou

Bravčové mäso

Mäso odblaníme, narežeme na pekné valčeky. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením, jemne natrieme roztlačeným...

prazdny

Zabíjačková kapusta do pohárov

Bravčové mäso

Keďže som potreboval minúť zvyšnú kapustu zo súdka, rozmýšľal som ako ju spotrebujem......

prazdny

Huspenina s chudým mäsom

Bravčové mäso

Keďže táto huspenina chutí celej rodine, tak som sa rozhodla, že sa podelím s mojím...

prazdny

Krkovičkový pekáč

Bravčové mäso

Chutné šťavnaté jedlo na obed - dva v jednom.

prazdny

Mleté mäso na paradajkách s penne a bazalkou

Bravčové mäso

Niekedy stačí lákavá fotka na nete a hneď viete, čo variť. To bol aj môj...

prazdny

Prekladané zemiaky s údeným mäsom

Bravčové mäso

Jednopekáčový chutný obed alebo večera, čo máme radi. Množstvo surovín závisí od toho, aké...

prazdny

Köttbullar – Mäsové guľky – národné jedlo Švédska

Národné jedlá EÚ

Mäsové guľky priniesol do Švédska kráľ Karol XII. V roku 1713 z exilu v Istanbule...

prazdny

Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny

Bravčové mäso

Líčka: Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu dohneda, pridáme horčicu a očistené kúsky bravčových líčok. Zalejeme...

prazdny

Sladká bravčová panenka

Bravčové mäso

Nízkokalorická a elegantná večera vytvorená z bravčovej panenky na červenom víne a čučoriedkach je skutočne zaujímavou kombináciou...

prazdny

Palúchov rezeň

Bravčové mäso

Je to niečo čo páli ako čert. A hodí sa na rôzne oslavy spojené s vínom...

prazdny

Mäsové guľky so špagetami

Hovädzie mäso

Tak tieto guľky robím rada, je to rýchly a vynikajúci obed, večera. Toto jedlo...

prazdny

Hernekeitto - národné jedlo Fínska

Národné jedlá EÚ

Táto polievka sa môže jesť iba vo štvrtok, aby kresťania lepšie zniesli piatkový pôst. Fínsky...

prazdny

Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom

Bravčové mäso

Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:

prazdny

Bravčová krkovička na červenom víne s tymianom

Bravčové mäso

Náš nedeľný obed z bravčovej krkovičky pripravenej na červenom víne s tymianom. Podávala som s nokerlami....