
Sterilizovaná bravčová nátierka
Všetky ingrediencie spolu pomelieme, pridáme vajcia a zmes dochutíme podľa chuti. Potom zmes vymixujeme ponorným...

Fašírky trochu inak
Do e-mailu prišiel recept a bola som zvedavá, ako to dopadne. Tak som vyskúšala a...

Vepřová roláda
Maso rozkrojíme na plát a naklepeme. Osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem s troškou čerstvého...

Mleté mäso zapečené s paradajkami, cuketou a so syrom
Sezóna v záhrade ešte nekonči. Takže stále mám kopu paradajok, papriky a aj cukety...

Gulášová polievka
Táto polievka sa veľmi hodí na chladné dni, výborne chutí aj zahreje. Robievam ju z...

Bravčové pliecko na čerstvých hubách so zeleninovou ryžou
Huby, čo nesušíme, používame na varenie. A teraz sa vždy niečo nájde...

Pečené bravčové karé s cibuľovou omáčkou
Tento recept vznikol náhodou, keď som raz presolila cibuľu ako základ pod mäso a potrebovala som...

Dôchodcovská roláda
Tento recept mám od mojej babky, ktorá roládu robievala na všetky oslavy v práci či v...

Zapekané bravčové rezne
V nedeľu na obed sú ideálne rezne, však? A aby to stále neboli len tie vyprážané,...

Bravčové plátky v smotanovo-paprikovej omáčke
Jednoduchá a chutná príprava mäsa, ktorá nikdy nesklame.

Prekladané zemiaky s údeným mäsom
Jednopekáčový chutný obed alebo večera, čo máme radi. Množstvo surovín závisí od toho, aké...

Plnený zemiak Zbojnícka mladosť
Recept z 80-tych rokov nazývaný aj ako Jágerek, kde sa používala bravčová pečeň a bravčové mäso....

Dubnická pochúťka
Špecifickými ingredienciami tohto jedla je bryndza a pór, ktoré dodávajú jedlu výbornú chuť....

Špagety s vepřovým masem a parmazánem
V kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme nakrájený porek, nakrájené maso, osolíme a opepříme. Pak...

Veselá hamburská kýta
Maso prošpikujeme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme.

Vyprážaná pivová bravčová krkovička
Nedeľný obed s vyprážaným rezňom trochu inak. Veľmi chutný z vonku chrumkavý zvnútra krehký aj keď...

Rebierka na mede a sójovej omáčke
Zaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, ...

Zapekané bravčové rezne so zemiakmi a s kuriatkami
Jedlo z jedného pekáča ako zdravšia alternatíva klasickým vyprážaným rezňom. Kuriatka pridajú výbornú vôňu a chuť....

Panenka s liškovou omáčkou
Panenku osolíme a opepříme a na oleji s máslem opečeme, postupně obracíme, aby se opekla...

Vepřové rolky na paprice
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe slaninou. Na každý plátek...

Smažené bravčové koleno
Takéto koleno som prvý krát jedol v jednej hospode v malej vesničke v Českom Raji. Veľmi...

Rýchla krkovička na pive
Vynikajúci obed či večera pre celú rodinu. Našu marinovanú krkovičku odporúčame podávať s chlebíkom, feferónkami...

Bravčová krkovička na červenom víne
Najskôr som chcel robiť cigánsku, ale nakoniec z toho vzniklo toto :-)

Zapekaná cuketa s bravčovým mäsom a so zemiakmi
V kuchyni rád používam zapekaciu misu, ak aj vy, môžete vyskúšať tento jednoduchý a pritom...

Falošný španielsky vtáčik
Ľahké a veľmi chutné jedlo. Výborné na nedeľňajší obed. Dobrú chuť!

Klobásové mäso z pohára
Takéto mäso vraj bývalo v plechovkách. Tento recept som skúšal na viackrát, až sa to...

Bravčová znojemská pečienka s tarhoňou a chrenovým créme–fraîche
Znojemská pečienka: Mäso očistíme a namarinujeme horčicou, soľou a korením. Necháme odležať, ideálne cez...

Skoro čína s panenkou
Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...

Mäsové guľôčky v hubovej omáčke
Kým sú huby. Našla som na nete. Ja som ale trochu zmenila suroviny aj postup....

Segedínsky guláš
V slovenských domácnostiach veľmi obľúbená klasika z kyslej kapusty a bravčového mäsa, ktorá dodá telu množstvo...

Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny
Líčka: Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu dohneda, pridáme horčicu a očistené kúsky bravčových líčok. Zalejeme...