Bravčový perkelt
Bravčový perkelt

Bravčový perkelt s fazuľou na mamin spôsob

saymona - fotkasaymona, 11. septembra 2020
Bravčový perkelt s fazuľou na mamin spôsob
Foto: saymona

U nás doma bol vždy vítaný a volali sme ho fazuľový guláš. Najlepší je s chlebom a kyslou smotanou navrchu. Vyskúšajte.

4
porcie
10 minút
príprava
75 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 ks
4 strúčiky
250 g (v konzerve)
250 g (v konzerve)
1-2 PL
2 PL (Piroska)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nasekanu cibulu oprazim na masti, pridam cesnak a chvilku este poprazim. Pridam mletu sladku papriku a maso nakrajane na kocky.

  2. 2

    Ked sa maso zatiahne, pridam sol, korenie, pretlak, pirosku (madarska paprikova pasta), chilli a trocha mletej udenej papriky.

  3. 3

    Zalejem teplou vodou a na miernom ohni varim, pokial maso nezmakne. Po asi hodine pridam konzervu fazule v paradajkovej omacke a jednu obycajnu v naleve (tu najprv preplachnem vodou). Varim pokial sa chute neprepoja. Dochutim.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Mně by chutnalo, guláš já ráda a s fazuľou je výborný. Krásná fotečka!
Nedávo som robila podobne, ale z hovädzieho mäsa ako mexickú fazuľu - zvyčajne dávam mleté mäso, no skúšala som aj takto......dobré, sýte jedlo s chlebíkom.