Bravčový perkelt s fazuľou na mamin spôsob
Foto: saymona
U nás doma bol vždy vítaný a volali sme ho fazuľový guláš. Najlepší je s chlebom a kyslou smotanou navrchu. Vyskúšajte.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
75 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nasekanu cibulu oprazim na masti, pridam cesnak a chvilku este poprazim. Pridam mletu sladku papriku a maso nakrajane na kocky.
- 2
Ked sa maso zatiahne, pridam sol, korenie, pretlak, pirosku (madarska paprikova pasta), chilli a trocha mletej udenej papriky.
- 3
Zalejem teplou vodou a na miernom ohni varim, pokial maso nezmakne. Po asi hodine pridam konzervu fazule v paradajkovej omacke a jednu obycajnu v naleve (tu najprv preplachnem vodou). Varim pokial sa chute neprepoja. Dochutim.
Tiež bravčový perkelt:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu