Foto: afataga
Viem, je ich tu viac, ale každý robí trochu inak, ja takto. Množstvá sú na 1 kg mäsa, teraz som robila z 1,5 kg.
8
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
100 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Do misy som dala mleté mäso a všetko ostatné. Treba premiesiť a vytvarovať útvary podľa vlastného uváženia. Koreniny nie sú všetky povinné, kto chce, niečo odoberie, niečo pridá.
- 2
Na pekáči som podliala asi 100 ml vody, zakryla alobalom a piekla som 40 minút na 180 °C. Potom som dala alobal preč a dopiekla som na farbu cca 20 minút na 200°C.
- 3
My sme k tomu mali coleslaw podľa tohto receptu: https://varecha.pravda.sk/recepty/tradicny-coleslaw/61886-recept.html
Tiež fašírka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pokojne daj na plech, ten alobal riadne uplacaj po bokoch, ona sa tam vlastne udusi a ked das alobal prec, tak upecies. Ako vidis, v plechu ziadna voda nie je, vyparila sa pri tom peceni a dne je len trochu tuku.
Aj by som ta ponukla, keby si prisla :-)
Ty nie si Kuko, ale vykuk :-), to ma nenapadlo, nabuduce skusim, dik.