
Zabíjačková kapusta do pohárov
Keďže som potreboval minúť zvyšnú kapustu zo súdka, rozmýšľal som ako ju spotrebujem......

Bravčová panenka na zelenine s paradajkami
Bravčová panenka na zelenine s rajčinami podávaná s ryžou. Veľmi rýchle a pomerne lacné jedlo.

Veľkonočná mäsová bábovka
Veľkonočná dobrotka z bravčového mäsa a s vajíčkom. Jednoduchá príprava.

Kantonské bravčové kotlety soľ a korenie
Tento populárny čínsky recept pod menom kantonské kotlety, dakde kotlety soľl a korenie. V angličtine je...

Bravčová panenka plnená sušenými paradajkami a mozzarellou
Pripravíme si suroviny: panenku, mozzarellu, sušené paradajky, soľ, oregano a mleté čierne korenie....

Bravčová panenka so sušenými slivkami
Viete ako chutne pripraviť „Mateja“? Ak nie, určite si pozrite toto video.

Pečený guláš so zemiakovou prikrývkou
Jednoduchšie by to snáď už ani nešlo. Na toto hlavné jedlo stačí pekáč, rúra a minimum vášho času na prípravu....

Bravčová panenka na červenom víne
Bravčová panenka, trochu viac času, ale výsledok mňamka.

Bravčové roládky plnené slaninou, syrom a slivkami
Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na asi 150 g kusy. Vyklepeme, osolíme, okoreníme, ...

Marinovaná krkovička
Krkovičku naklepeme, potřeme marinádou a uložíme do lednice nejlépe přes noc. Pak na pánvi rozehřejeme...

Toskánský bůček
Zdravím po delší době :-) Máte rádi bůček? Já ano, i když bych fakt neměla, ...

Rizoto z rúry
Na troche oleja najprv podusíme nakrájanú cibuľu. Pridáme na menšie kocky nakrájané mäso, kapiu, ...

Bravčová krkovička marinovaná v čiernom cesnaku
Kúpil som čierny cesnak, tak som si skúšal z neho urobiť niečo dobré.

Bravčový bôčik podľa MMJ
Ak neviete čo to je, tak vás uvediem do obrazu Môj Mlsný Jazyk. Tento...

Yu Xiang Rou Si (Bravčové mäso v pikantnej cesnakovej omáčke)
Toto jedlo sa predáva pod lokalizovaným názvom bravčové kúsky v (pikantnej) cesnakovej omáčke....

Medailóniky z bravčovej panenky s parmezánom
S týmto jemným druhom bravčového mäsa pracujem zásadne v „rukavičkách“. Spravidla ho používam, keď „hádžem ramená“ pred vzácnejšími návštevami a chcem im pripraviť rýchlu „minútku“, než sa usadia a vypijú uvítací slovenský mok....

Pečená krkovička na horčici s červenou kapustou
Pečené krkovička na horčici s červenou kapustou.

Veľkonočná roláda
Zohnal som celé bravčové plece. Tak som si ho naporcioval. Okrem iného kožu aj s...

Štefanské klobásy
Prečo Štefanské? Môj drahý je Štefan, klobásy sme robili práve na Štefana a tento recept nám sadol....

Bravčový perkelt s fazuľou na mamin spôsob
U nás doma bol vždy vítaný a volali sme ho fazuľový guláš. Najlepší je s chlebom...

Mleté mäso na paradajkách s penne a bazalkou
Niekedy stačí lákavá fotka na nete a hneď viete, čo variť. To bol aj môj...

Krkovička v horčicovej omáčke s bezlepkovou tarhoňou
Tarhoňa je v našich končinách veľmi obľúbenou cestovinou....

Prekladanec
Netradičné spracovanie tradičného jedla z Pohorelej nám v tomto videu predstaví rodák z obce Pohorelá Andrej Syč,...

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám moderátorka Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s dvoma plnkami a...

Bravčové pliecko na šampiňónoch
Dnešný nedeľný obed z bravčového pliecka. Ešte mám posledný kus domáceho mäsa, pripravila som ho...

Retro mäso v skle
Je to mäso robené v pomalom hrnci a dá sa jesť na studeno, alebo použiť na rýchly obed či večeru....

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem
Panenku odblaníme, osolíme a opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Během pečení ji obracíme a...

Pečený bôčik s cibuľou
Kožu nakrájame na štvorčeky. Mäso osolíme, posypeme rascou a do zárezov vtlačíme nasekaný cesnak.