Bravčové mäso
Bravčové mäso

Bravčové mäso s tarhoňou fotorecept

kitchenguru - fotkakitchenguru, 24. marca 2024
Bravčové mäso s tarhoňou (fotorecept)
Foto: kitchenguru

Suroviny

200 g
2 ks biela
1 PL
1 PL
2 ČL
2 PL
350 ml
150 g




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme a očistíme. Pokrájame ho na kocky a posolíme.

    Bravčové mäso s tarhoňou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso vložíme do tlakového hrnca kde máme olej, nakrájanú cibuľu, do ktorej sme pridali korenie, sladkú mletú papriku. Môžeme pridať aj bobkový list, ja som nedala. Mäso necháme restovať a zatiahnuť. Mäso postupne bude púšťať šťavu. Postupne pridávame vodu a tlakový hrniec zavrieme. Varíme uzavreté cca 45-50 minút.

    Bravčové mäso s tarhoňou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Podávame s uvarenou tarhoňou, ktorú sme uvarili v osolenej vode.

    Bravčové mäso s tarhoňou (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu