
Bravčovo-rybacia fašírka dvakrát
Tato zmes z bravčoviny a rybieho filé sa dá využiť viacerými spôsobmi. Ja som použil dva....

Pangasius zapečený v postieľke s paplónom
Keď že máme radi rôznu zeleninu a to na rôzne spôsoby, vymyslela som si toto. Pangásius...

Jarný lososový šalát
Tento lososový šalát je vynikajúcou kombináciou zdraviu prospešných živín. Poľný šalát je skutočne bohatý na železo...

Netradičný tuniakový šalát
Tento recept je niečo ako čo chladnička dala:)) No nakoniec to vyšlo veľmi chutne:)

Avokádová nátierka 2.
Túto nátierku ma naučila robiť moja dcéra, ona sa ju naučila, keď opatrovala deti...

Polievka s aljašskou treskou
Túto polievku mám veľmi rád. Je to spojenie chuti a vône ryby a hríbov. To...

Úhor so šalviou
... s jarnou cibuľkou na masle a utopený v maslovo citrónovej omáčke. Mám ja ale šťastie,...

Jednoduchá, veľmi chutná tuniaková nátierka
Tuniakové nátierky sú tu už dost, ale takúto som tu nenašla... ale ak som náhodou prehliadla, tak...

Losos parený na špenáte
Občas sa snažím pripraviť si aj zdravšie jedlo a myslím, že toto je jedno z nich....

Losos v majonéze
Tento recept je od mojej priateľky, bývalej varecháčky a natoľko ma dostal, že som neodolala...

Gnocchi s lososom, čerstvou mätou a paradajkami
Talianské zemiakové gnocchi sú ako stvorené pre jemné, chuťovo vyvážené jedlá. Vynikajúci losos, pór,...

Zapečená ryba s jablkami
V šupke uvarené očistené a na plátky pokrájané zemiaky dáme do vymasteného pekáča, osolíme, pokladieme...

Tvarohová nátierka s tuniakom
Tvaroh zmiešame s kuskom masla pridame tuniak , pažitku, cibulku a ochutime šťavou z citrona,...

Tarhoňové ,,rizoto,, s lososom
Tento recept je určený pre ľudí, ktorí radi varia "od oka". Tento recept by Vás...

Ryba v paradajkovej omáčke
Pod stromček som dostala krásnu kuchársku knihu o čínskej kuchyni, takže tu je jeden výborný recept...

Rybací perkelt s ryžou
Postup prípravy zvládne hocikto. Jedlo sa uvarí ani sa nenazdáte.

Pečený pstruh
Očistené pstruhy rozložíme kožou dolu na olejom vymastený plech. Posolíme ich, okoreníme, posypeme...

Kapor na mlynársky spôsob
dnes som zase varila pre mojich chlapov (pre dvoch zo štyroch) a na rad prišla ryba.....

Pangasius na masle s kaparmi
Pangasius na masle je vždy veľmi dobrý, ale stačí pridať pár kaparov a chuť máte hneď...

Jemné vyprážané medailóniky z kaprích ikier
Vopred sa vám musím ospravedlniť za výnimočne nedostatočný fotomateriál. Na prezentáciu tejto pochúťky som sa rozhodol...

Rybacie soté
Na rozohriatom oleji opražíme na kolieska pokrájaný pór, pridáme pretlačený cesnak, pokrájané šampiňóny, ...

Kapor na zemiakoch
Umyté zemiaky uvaríme v šupke, očistíme a nakrájame na kolieska, ktoré poukladáme do vymastenej ohňovzdornej...

Jemná pomazánka
Makrelu zbavíme kostí a přidáme ostatní suroviny a rozmixujeme, nakonec dochutíme podle potřeby solí a pepřem....

Pšenový šalát s tuniakom
Kedysi veľmi dávno som jedla na návšteve chutný ryžovo-tuniakový majonézový šalát, dlho som hľadala recept ale...

Rybacia polievka
Poznám recepty rôznych rybacích polievok, ale príprava tejto mojej je naozaj jednoduchá. Všetky suroviny obsiahnuté v nej...

Pečený pstruh s maslom a slaninkou
Vždy robievame pstruha na klasiku - obalený v múke a vysmažený na masle. Teraz som chcela...

Farfalle s lososovou omáčkou
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Pór očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Potom...

Lahôdkové rezy v kyslej smotane
Použite marinované sleďové ryby. Nemusí byť vždy majonéza, stačí aj kyslá smotana, aby si...

Grilovaný kapor s krémovými zemiakmi
Jednoduchá príprava kapra alebo aj inej ryby a k nemu netradičná príloha. Kapor bol ulovený v...

Marinovaný losos – Gravadlax s horčicovou omáčkou
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Pečený losos na zelenine
Recept som vymyslela doslova počas varenia, dopadlo to výborne, tak vám ho ponúkam