
Avokádová nátierka 2.
Túto nátierku ma naučila robiť moja dcéra, ona sa ju naučila, keď opatrovala deti...

Surimi/krabí šalát
Ahojte, dlho som hľadala recept, ktorý by chutil presne ako môj obľúbený surimi šalát z obchodu. Tak som sa do toho pustila sama a výsledok je jedna k jednej!...

Jednoduchá, veľmi chutná tuniaková nátierka
Tuniakové nátierky sú tu už dost, ale takúto som tu nenašla... ale ak som náhodou prehliadla, tak...

Úhor so šalviou
... s jarnou cibuľkou na masle a utopený v maslovo citrónovej omáčke. Mám ja ale šťastie,...

Škvarky z kapra - pochúťka k vínu
Túto úžasnú pochúťku som prvý krát jedla v jednej Českobudejovickej vinárni aj keď to nebolo nikdy to...

Losos parený na špenáte
Občas sa snažím pripraviť si aj zdravšie jedlo a myslím, že toto je jedno z nich....

Jarný lososový šalát
Tento lososový šalát je vynikajúcou kombináciou zdraviu prospešných živín. Poľný šalát je skutočne bohatý na železo...

Gnocchi s lososom, čerstvou mätou a paradajkami
Talianské zemiakové gnocchi sú ako stvorené pre jemné, chuťovo vyvážené jedlá. Vynikajúci losos, pór,...

Losos v majonéze
Tento recept je od mojej priateľky, bývalej varecháčky a natoľko ma dostal, že som neodolala...

Tvarohová nátierka s tuniakom
Tvaroh zmiešame s kuskom masla pridame tuniak , pažitku, cibulku a ochutime šťavou z citrona,...

Pečený pstruh
Očistené pstruhy rozložíme kožou dolu na olejom vymastený plech. Posolíme ich, okoreníme, posypeme...

Polievka s aljašskou treskou
Túto polievku mám veľmi rád. Je to spojenie chuti a vône ryby a hríbov. To...

Zapečená ryba s jablkami
V šupke uvarené očistené a na plátky pokrájané zemiaky dáme do vymasteného pekáča, osolíme, pokladieme...

Tarhoňové ,,rizoto,, s lososom
Tento recept je určený pre ľudí, ktorí radi varia "od oka". Tento recept by Vás...

Ryba v paradajkovej omáčke
Pod stromček som dostala krásnu kuchársku knihu o čínskej kuchyni, takže tu je jeden výborný recept...

Kapor na zemiakoch
Umyté zemiaky uvaríme v šupke, očistíme a nakrájame na kolieska, ktoré poukladáme do vymastenej ohňovzdornej...

Kapor na mlynársky spôsob
dnes som zase varila pre mojich chlapov (pre dvoch zo štyroch) a na rad prišla ryba.....

Rybací perkelt s ryžou
Postup prípravy zvládne hocikto. Jedlo sa uvarí ani sa nenazdáte.

Rybacie soté
Na rozohriatom oleji opražíme na kolieska pokrájaný pór, pridáme pretlačený cesnak, pokrájané šampiňóny, ...

Pangasius na masle s kaparmi
Pangasius na masle je vždy veľmi dobrý, ale stačí pridať pár kaparov a chuť máte hneď...

Rybacia polievka
Poznám recepty rôznych rybacích polievok, ale príprava tejto mojej je naozaj jednoduchá. Všetky suroviny obsiahnuté v nej...

Jemná pomazánka
Makrelu zbavíme kostí a přidáme ostatní suroviny a rozmixujeme, nakonec dochutíme podle potřeby solí a pepřem....

Jemné vyprážané medailóniky z kaprích ikier
Vopred sa vám musím ospravedlniť za výnimočne nedostatočný fotomateriál. Na prezentáciu tejto pochúťky som sa rozhodol...

Pečený pstruh s maslom a slaninkou
Vždy robievame pstruha na klasiku - obalený v múke a vysmažený na masle. Teraz som chcela...

Marinovaný losos – Gravadlax s horčicovou omáčkou
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Lahôdkové rezy v kyslej smotane
Použite marinované sleďové ryby. Nemusí byť vždy majonéza, stačí aj kyslá smotana, aby si...

Pečený losos na zelenine
Recept som vymyslela doslova počas varenia, dopadlo to výborne, tak vám ho ponúkam

Farfalle s lososovou omáčkou
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Pór očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Potom...

Pšenový šalát s tuniakom
Kedysi veľmi dávno som jedla na návšteve chutný ryžovo-tuniakový majonézový šalát, dlho som hľadala recept ale...

Bylinkové palacinky s údeným lososom, so špenátom a s gorgonzolou
Rozhodol som sa podeliť s vami aj o tento delikatesný recept. Objavil som ho asi pred...

Treska so zázvorovou omáčkou podľa Kataríny Jesenskej
Pozrite si ako moderátorka a producentka Katarína Jesenská pripravuje tresku s voňavou pikantnou smotanovou omáčkou.