Vyprážané grundle so smotanovým dipom
Pavol Búci
šéfkuchár hotela Termál *** vo Vyhniach, 2. novembra 2020
šéfkuchár hotela Termál *** vo Vyhniach, 2. novembra 2020

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g (ančovičky) |
|
80 g |
|
|
|
|
|
Dip: | |
60 g |
|
|
|
40 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Osolené rybičky obalíme v múke a vypražíme v oleji.
- 2
Z kyslej smotany, zo soli, z korenia a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame dip a podávame spolu s rybičkami.
Tiež vyprážaná ryba:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu