Vyprážaná ryba
Vyprážaná ryba

Vyprážané grundle so smotanovým dipom

Pavol Búci
šéfkuchár hotela Termál *** vo Vyhniach, 2. novembra 2020
Vyprážané grundle so smotanovým dipom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

400 g (ančovičky)
80 g
Dip:
60 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Osolené rybičky obalíme v múke a vypražíme v oleji.

  2. 2

    Z kyslej smotany, zo soli, z korenia a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame dip a podávame spolu s rybičkami.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Čímsi takým sme sa po minulé letá napchávali v Chorvátsku. Predtým som vždy tvrdila, že TOTO, ČO NA MŇA KUKÁ, do mňa nikdy nedostanú. Neviem, akým zázrakom sa stalo, že som ochutnala...no paráda! Iba som to musela jesť tak, že som to chytila za hlavu a tesne nad ňou odhryzla...aby na mňa nekukalo;-))) Je to lahôdka.
Pána beka veď s týmito rybami sme kŕmili kačice. Tak ono sa to dá aj jesť. Už je teraz chladno, ale na rok v lete to vyskúšam.
1x haji