
Treska so zázvorovou omáčkou podľa Kataríny Jesenskej
Pozrite si ako moderátorka a producentka Katarína Jesenská pripravuje tresku s voňavou pikantnou smotanovou omáčkou.

Zubáč na maďarský spôsob
Zubáča vypitveme, umyjeme, stiahneme kožu a nakrájame na porcie. Hlavu a odpad vyvaríme v...

Bylinkové palacinky s údeným lososom, so špenátom a s gorgonzolou
Rozhodol som sa podeliť s vami aj o tento delikatesný recept. Objavil som ho asi pred...

Losos na pórovej omáčke
Tento recept chystal v TV na Nova, Babic. Ne je to presne ono, preto že...

Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec Peter Batthyany známy ako Banán zo sitcomu Maftory, či kapitán Maroš Nagy zo seriálu...

Farfalle al salmone
Do osolenej vody dáme variť cestoviny a kým sa uvaria, pripravíme si omáčku. Na olivovom...

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Komerčný recept<br /> Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak...

Lososové cornetto s prepeličím vajíčkom a mätovým tzatzikmi
V miske vymiešame syr, nasekané krevety, nastrúhané avokádo, soľ a biele korenie. Na...

Cestovinový šalát s lososom
Z druhej polovičky lososa som spravil chutný cestovinový šalát.

Rybacie filety na hubách
Okrem mojej najväčšej vášne - kuchyne - mám more ďalších koníčkov a pasií; záhradkárstvo, drobnochovateľstvo, ...

Avokádovo-tuniaková nátierka
Túto nátierku robievam na zelený štvrtok, je zelená od avokáda a byliniek, recept som pred...

Vianočná chobotnica
Chobotnici máme už pár let na vánoce (máme i kapra, ale ten má moc kostí:-))

Šalát z Matjesov - Heringssalat
Tento salat je v severnom Nemecku velmi oblubeny. Velmi jednoducha priprava, zvladne kazdy zaciatocnik....

Zubáč Bakony
Filety zo zubáča umyjeme, osolíme, okoreníme a opražíme na masti z obidvoch strán.

Losos s citrónovou omáčkou
V miske vyšľaháme žĺtky. Dáme ich nad paru a za stáleho šľahania prilejeme postupne 150 ml...

Smotanovo-cuketové cestoviny s lososom
jedno z mojich najobľúbenejších jedál, a obsahuje ingrediencie, ktoré mi veľmi chutia.

Losos so sezamom a zeleninou
Uvarit rychlo, zdravo a chutne, to bol dnes moj ciel. Snad inspirujem aj niekoho...

Losos s teplým šošovicovým šalátom
Toto jedlo je inšpiráciou z jednej talianskej reštaurácie a kedže recept som nemala, musela som improvizovať....

Rizoto s cviklou a bielou rybou
Dnes vám ponúkam nový recept, vyznačujúci sa nezvyčajnou kombináciou surovín. Rizoto z cvikly a bielej...

Pečený tostolobik
Děti se zase jednou sjely na návštěvu a tak se mi zdála celá pečená ryba na stole...

Tuniak v sezame s brokolicou
Tuniaka rozkrojíme na porcie, osolíme a okoreníme a pokvapkáme citrónom. Obalíme v sezame a pritlačíme, ...

Tuniaková omáčka s parmezánom
Opäť jedno z ľahších jedál, bohatých na bielkoviny. (845 kJ)

Amur na pare
Toto je môj druhý recept z Amura a je robený v parnom hrnci so zeleninou tak, ...

Sopa de Cação - národné jedlo Portugalska
Polievka pochádza z historického územia Alentejo, kde bol život tvrdý a chudobný najmä počas diktátorského obdobia...

Rýchle sicílske cestoviny s cesnakovou strúhankou
V dnoch ked sa clovek griluje za ziva, sa da varit len rychlo, rychlo...

Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle

Losos so zeleninovým kuskusom
Filet lososa očistíme, nasolíme , okoreníme , polejeme citr. štavou a oliv . olejom. Necháme pár hodín...

Nórska treska pečená v majonéze
Tento recept mám z medzinárodnej kuchárky, je rýchly a výborný. Robím ho aj z pangasia,...

Opekano-zapekaný pangasius
Voňavý a chrumkavý pangasius. Moja špecialita a delikatesa. :-)