Losos so sezamom a zeleninou
Uvarit rychlo, zdravo a chutne, to bol dnes moj ciel. Snad inspirujem aj niekoho...
Treska so zázvorovou omáčkou podľa Kataríny Jesenskej
Pozrite si ako moderátorka a producentka Katarína Jesenská pripravuje tresku s voňavou pikantnou smotanovou omáčkou.
Farfalle s lososovou omáčkou
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Pór očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Potom...
Polievka s aljašskou treskou
Túto polievku mám veľmi rád. Je to spojenie chuti a vône ryby a hríbov. To...
Vianočná chobotnica
Chobotnici máme už pár let na vánoce (máme i kapra, ale ten má moc kostí:-))
Grilovaný kapor s krémovými zemiakmi
Jednoduchá príprava kapra alebo aj inej ryby a k nemu netradičná príloha. Kapor bol ulovený v...
Tvarohová nátierka s tuniakom
Tvaroh zmiešame s kuskom masla pridame tuniak , pažitku, cibulku a ochutime šťavou z citrona,...
Tuniak v sezame s brokolicou
Tuniaka rozkrojíme na porcie, osolíme a okoreníme a pokvapkáme citrónom. Obalíme v sezame a pritlačíme, ...
Rýchle sicílske cestoviny s cesnakovou strúhankou
V dnoch ked sa clovek griluje za ziva, sa da varit len rychlo, rychlo...
Losos so zeleninovým kuskusom
Filet lososa očistíme, nasolíme , okoreníme , polejeme citr. štavou a oliv . olejom. Necháme pár hodín...
Amur na pare
Toto je môj druhý recept z Amura a je robený v parnom hrnci so zeleninou tak, ...
Pšenový šalát s tuniakom
Kedysi veľmi dávno som jedla na návšteve chutný ryžovo-tuniakový majonézový šalát, dlho som hľadala recept ale...
Sumec na špenáte
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme špenátové listy, ...
Šalát z Matjesov - Heringssalat
Tento salat je v severnom Nemecku velmi oblubeny. Velmi jednoducha priprava, zvladne kazdy zaciatocnik....
Cestovinový šalát s lososom
Z druhej polovičky lososa som spravil chutný cestovinový šalát.
Široké rezance s kúskami restovaného lososa
Na oleji orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme na kocky nakrájaného lososa, nakrájané cherry paradajky, ...
Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle
Tuniaková omáčka s parmezánom
Opäť jedno z ľahších jedál, bohatých na bielkoviny. (845 kJ)
Losos s teplým šošovicovým šalátom
Toto jedlo je inšpiráciou z jednej talianskej reštaurácie a kedže recept som nemala, musela som improvizovať....
Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec Peter Batthyany známy ako Banán zo sitcomu Maftory, či kapitán Maroš Nagy zo seriálu...
Polievka z krabích tyčiniek
Postup prípravy tejto polievky je veľmi jednoduchý, najčastejšie ju robím na chladnejšie jesenné a zimné dni....
Pečený tostolobik
Děti se zase jednou sjely na návštěvu a tak se mi zdála celá pečená ryba na stole...
Losos v lístkovom ceste
Mrkvu a pór nakrájame na veľmi tenké a dlhé rezance, krátko povaríme v osolenej vode a...
Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.
Opekano-zapekaný pangasius
Voňavý a chrumkavý pangasius. Moja špecialita a delikatesa. :-)
O - Suimono
Japonská polievka, ktorú som prvýkrát ochutnala v jednej sushi reštaurácii. Tak som sa rozhodla, ...
Rybie prsty s hranolkami
Inšpiracia pre "prázdninové babky " a ich vnučatká alebo fastfood doma.
Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu
Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.
Marinovaný losos
Ryby jsou zdravé a já je navíc mám ráda. Takže se snažím aspoň jednou týdně...