Foto: pumaamravec
Pangasius na masle je vždy veľmi dobrý, ale stačí pridať pár kaparov a chuť máte hneď o pár úrovní ešte vyššie a navyše je Zobraziť celý popisPangasius na masle je vždy veľmi dobrý, ale stačí pridať pár kaparov a chuť máte hneď o pár úrovní ešte vyššie a navyše je to veľmi jednoduché.
1
porcia
porcia
10-15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Filet si osolíme, okoreníme podľa chuti a pokvapkáme citrónovou šťavou Na dno panvice si kvapneme olivový olej a opekáme z oboch strán dozlatisa.
-
2
Maslo si roztopíme v malom hrnceku na miernom ohni spolu s kapaty aby maslo trochu dostalo ich chuť. Rybu naservírujeme na tanier a oblejeme maslom s kapary.
Nórskeho lososa z nórskych fariem a lososa z poľského Lidla a vietnamského pangasiusa z rieky Mecong zásadne nekupujem. Pozrite si dokument "Oh tá ryba" v archíve RTVS a dozviete sa aké "zdravé" 3-Omega kyseliny papáte.