Pangasius na masle s kaparmi

pumaamravec - fotkapumaamravec, 12. augusta 2011

Pangasius na masle je vždy veľmi dobrý, ale stačí pridať pár kaparov a chuť máte hneď o pár úrovní ešte vyššie a navyše je to veľmi jednoduché.

1
porcia
10-15 minút
príprava

Suroviny

1 filet
10 g
10 ks
 štipka
 štipka
 na dno panvice
 pár kvapiek

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filet si osolíme, okoreníme podľa chuti a pokvapkáme citrónovou šťavou Na dno panvice si kvapneme olivový olej a opekáme z oboch strán dozlatisa.

    Pangasius na masle s kaparmi - obrázok 1
  2. 2

    Maslo si roztopíme v malom hrnceku na miernom ohni spolu s kapaty aby maslo trochu dostalo ich chuť. Rybu naservírujeme na tanier a oblejeme maslom s kapary.

    Pangasius na masle s kaparmi - obrázok 2

Diskusia k receptu

danculka
Ty máš 20 rokov,kto je ten starí,čo pridal tie kapary,recept jednoduchý,ale chutný...
betka11
Vďačná rybka dá sa pripraviť snáď na 1000 spôsobov,vyskúšam aj takto
mathias
@petrkluc (27.10.2017 10:05)
Nórskeho lososa z nórskych fariem a lososa z poľského Lidla a vietnamského pangasiusa z rieky Mecong zásadne nekupujem. Pozrite si dokument "Oh tá ryba" v archíve RTVS a dozviete sa aké "zdravé" 3-Omega kyseliny papáte.