Foto: wildfoods
Keď vyskúšaš tento domáci variant, už nikdy ju nebudeš kupovať.
porcia
príprava
Postup
-
1
Najprv si uvaríme ošúpanú mrkvu domäkka a necháme ju vychladnúť.
- 2
Do hrnca dáme cca pol litra vody, lyžicu octu, nové korenie, čierne korenie, bobkové listy a soľ podľa chuti. Pridáme filety z tresky a varíme približne 15 minút, aby sa filety pekne rozpadávali.
- 3
V miske zmiešame majonézu s horčicou a pridávame nakrájanú uvarenú mrkvu, nakrájanú cibuľu a nakrájanú kyslú uhorku. Keď je treska uvarená a vychladnutá, roztrháme filety vidličkou na drobné kúsky a tiež pridáme do misky.
- 4
Všetko spolu zamiešame a dochutíme podľa chuti soľou, mletým čiernym korením, poprípade lyžičkou octu.
- 5
K tomu čerstvý rožok a môžeme podávať. Dobrú chuť :) Pre viac tipov a receptov sleduj môj instagramový profil @wildfoodschef kde nájdeš videorecepty.
Tiež treska:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu