Tento recept som si vymyslela sama. Keď som ho varila priateľovi, skepticky na mňa pozeral či to myslím vážne :) po ochutnaní Zobraziť celý popisTento recept som si vymyslela sama. Keď som ho varila priateľovi, skepticky na mňa pozeral či to myslím vážne :) po ochutnaní uznal že je to dobré a teraz mu to musím variť stále :)
tepelná úprava
Postup
-
1
Olúpanu cibuľu nakrájame (ja ju krájam na tenšie rezance,ale môže byť aj na väčšie kocky) a dáme smažiť do panvice na oleji.Osolíme, okoreníme a smažíme ju do mäkka.
- 2
Potom pridáme kečup, zalejeme to smotanou, dochutíme podľa seba a povaríme asi 5 minúť. Odstavíme z ohňa a pridáme tuniaka z konzervy ( podľa mňa stráca na chuti, preto ho už tepelne neupravujem..
- 3
V horúcej omáčke sa zohreje). Pripravenú omáčku zmiešame s uvarenou cestovinou a podávame. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu