Nátierka z treščej pečene

glosterka - fotkaglosterka, 1. novembra 2010

Jemná a lahodná nátierka. Chutí dobre na chlebíku, aj na pečive.

15 minút
príprava

Suroviny

100 ml
1-2 PL
1-3 PL
1-2 štipky
1 konzerva

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z mlieka a múky uvaríme hustú kašu. Do vychladnutej kaše vidličkou vmiešame Veto a soľ. Vyšľaháme. Pridáme kúsky treščej pečene bez oleja, roztlačíme ich dobre vidličkou, dobre vymiešame a vyšľaháme.

  2. 2

    Podávame natreté na chlebíku alebo na pečive posypané nadrobno nakrájanou cibuľkou, pažítkou alebo petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť. :-)

Diskusia k receptu