Tuniaková nátierka
Jana Štrbková
foodblog Medové motúzy, 3. septembra 2023
foodblog Medové motúzy, 3. septembra 2023

Foto: Jana Štrbková
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do nádoby na mixovanie vložíme tuniaka, pridáme olivový olej, horčicu, nadrobno nasekanú cibuľku, pretlačené strúčiky cesnaku, citrónovú šťavu a dohladka rozmixujeme.
- 2
Nátierku dochutíme čiernym korením a soľou a nakoniec primiešame nadrobno nasekanú pažítku.
- 3
Nátierku natrieme na chlieb alebo pečivo, dozdobíme pažítkou a cherry paradajkami.
- 4
Namiesto tuniaka môžeme použiť na prípravu nátierky aj sardinky vo vlastnej šťave.
Tiež tuniaková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu