Rybacia nátierka
Rybacia nátierka

Jemná pomazánka

rubyrom - fotkarubyrom, 18. januára 2020
Jemná pomazánka
Foto: rubyrom

Suroviny

1 ks väčšia
250 g
1 ks (šťava aj kôra)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Makrelu zbavíme kostí a přidáme ostatní suroviny a rozmixujeme, nakonec dochutíme podle potřeby solí a pepřem.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Som toho názoru, že makrela je slaná dosť, takže soľ vôbec netreba. Inak fajn. Skúste aj totot: 1 ks obratá a vykostená údená makrela, jedna stredná cibuľa nasekaná na drobno, 150 ml kyslej smotany. Rozšľaháme obratú makrelu, pridáme cibuľu a smotanu a ešte raz dobre prešľaháme. Po hodinke v chladničke papáme na čiernom chlebíku. Kto je netrpezlivý, môže papať ihneď...:)

Pridaj komentár k receptu: