Rybacia nátierka
Rybacia nátierka

Jemná pomazánka

rubyrom - fotkarubyrom, 18. januára 2020
Jemná pomazánka
Foto: rubyrom

Suroviny

1 ks väčšia
250 g
1 ks (šťava aj kôra)




Postup

  1. 1

    Makrelu zbavíme kostí a přidáme ostatní suroviny a rozmixujeme, nakonec dochutíme podle potřeby solí a pepřem.

Diskusia k receptu

kukulienka71
Vďaka mascarpone drží tvar, páči sa mi. Zvyknem robiť so šľahačkovou smotanou a sušenými paradajkami. Tvoj recept bude obmenou. Pekná fotka.
gastrohobby
Akurát som mala makrelu v chladničke, dokúpila som mascarpone a limetku a vyskúšala. Chutilo. Budem ju robiť aj v budúcnosti.
hannes
Som toho názoru, že makrela je slaná dosť, takže soľ vôbec netreba. Inak fajn. Skúste aj totot: 1 ks obratá a vykostená údená makrela, jedna stredná cibuľa nasekaná na drobno, 150 ml kyslej smotany. Rozšľaháme obratú makrelu, pridáme cibuľu a smotanu a ešte raz dobre prešľaháme. Po hodinke v chladničke papáme na čiernom chlebíku. Kto je netrpezlivý, môže papať ihneď...:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia