
Rebarorový koláč
Tento recept som robila po prvý krát a osvečil sa výborne je moc chutný vrelo odporúčam každému....

Japonské ihly
Sójovú a čili omáčku, víno a cukor prevaríme, prelejeme do misy a necháme vychladnúť...

Celerové bochánky s hlívou a celerovými chuťovkami
Pro milovníky celeru, celeru a celeru.

Tekvicové rizoto s krevetami
Toto tekvicové rizoto má krásnu farbu a výbornú chuť. A krevety tomu dávajú korunu.

Ligúrsky tuniak s ratatouille zeleninou
Zeleninu nakrájame na kocky 1 x 1 cm (ratatouille), orestujeme na olivovom oleji, dochutíme soľou,...

Marinovaný kapor Čuridlo
Tento môj tiež už niekoľkoročný recept som zaradila do Silvestrovského menu ako mierne pikantnejšiu pochúťku. Môže...

Nakladané Pareničky
Vždy mi chutil nakladaný Hermelín, tak som si to prispôsobil na slovenské chute

Karfiolové placky
Zo zmesi formujeme malé placky, ktoré vyprážame z oboch strán na rozpálenom tuku.

Krídelká na grile s dressingom Tisíc ostrovov
Krídelká necháme rozmraziť a umyté potrieme olejom z cesnakom a posypeme gri. korením a necháme odstáť...

Biele mäso na zelenine
Tento recep je rýchly, a je výborný. Je aj diétný. Robievam ho často.

Paradajková marmeláda s ananásom
Robim ho uz roky , ale vzdy je iny. Kedze nemusim chut sipok lebo samotny tak chuti...

10-minutová cesnačka
Polievočku ma naučila robiť kamoška :)) je za 10 minut a je velmi chutná

Pečené prepeličky na jablkách so špargľou
Môj letný úlet, ktorý sa celkom dobre aj predával...

Bylinkový žralok s holandskou omáčkou
Niekde som čítala, že holandská omáčka sa veľmi hodí k rybám a morským plodom. Rozhodla...

Pomarančovo-bazalkový koláč
Tento recept mam z australskej sutaze My Kitchen Rules. Zvlastna kombinacia bazalky a pomarancovej kory a...

Krevety na zelenine s penne
Prvýkrát sme pripravovali morské plody a prvýkrát som ich jedla.

Domáci chlieb
Kedze nezijem na Slovensku a strasne mi chyba nas chlieb, som sa rozhodla, ze si...

Rib-eye steak s koňakovou omáčkou
Vysokú roštenku narežeme na štyri kusy po 250 g, ktoré okoreníme a po povrchu jemne narežeme nožom...

Mandarínkový koláč s tvarohom a mandľami
Šťavnatý, jemný ako pavučinka a extra chrumkavý vďaka mandliam. Tajomstvom úspechu tohto koláčika je...

Cookies s parmskou šunkou a nivou
Rúru predhrejeme na 200 °C. Zmiešame múku, kypriaci prášok, soľ, čierne korenie, ...

Rybia delikatesa
Pstruhy očistíme, osolíme, okoreníme čiernym alebo bielym korením a uložíme do zapekacej misy potretej olivovým...

Fúúj, zelenina :-)))
No tak toto jedlo nam robila mama na raňajky, alebo večeru. Obaja s bratom sme neznášali paradajky...

Valentínsky mrkvový koláč
Síce Valentín už bol, ale tento koláč je taký sladučký a dobručký, že si ho...

Dotur
Je to jednoduché denné jedlo Kalmyckých pastierov. Je ťažko povedať, či je dotur hustá...