Malajská pečeň v čili omáčke
Peter Kulhány
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 12. júna 2011
držiteľ striebornej medaily zo svetovej súťaže The Emirates Salon Culinaire v Dubaji, 12. júna 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji postupne opečieme kuraciu pečeň, pridáme nakrájanú cibuľu, papriku, šampiňóny a všetko spolu orestujeme.
- 2
Pridáme omáčku sambal a ak treba, zriedime vývarom.
- 3
Nakoniec okoreníme a osolíme. Podávame s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dajte si to vyhľadávača "Sambal" a k tomu napríklad "zloženie" a nájdete viac, aj kde sambal možno kúpiť.
@vcelka : hladaj v googly frazu "jedovata vcelka"