Da jest len s rohlikom. Je to super aj ako priloha napr. ku grilovanemu masu alebo parkom, ....
45 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
2 ks |
|
1 kg |
|
2 ks |
|
4 ks |
|
1 hlávka |
|
10 listkov |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
3 PL |
|
1 PL |
|
2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
Postup
-
1
Na oleji orestujeme cesnak, cibulku a jalepeno s habanero papričkami, pokial nam nezacne cibulka zltnut cca 4 min.
- 2
Pridame papriku, bazalku, zazvor, koriander, kari, soľ, ocot a sojovu omacku. Chvilku povarime, pridame nakrajane rajciny a podusime pod pokrievkou cca 10-15min.
- 3
Pridame med a javorovy sirup chvilku prevarime a odstavime. Ked nam to trochu schladne tak to zmixujeme. Kto ma rad jemnejšiu omačku ako my tak si ju môze prepasirovať cez sitko. Dobru chuť. :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu