Pikantná krkovička

oco - fotkaoco, 24. júna 2011
Pikantná krkovička
Foto: oco

Ak máte chuť na primerane pálivé.

4
porcie
15 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

4 rezne
2 PL
1 PL
1 KL
2 štipky
1 ks
1 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Korenie potlčieme a zmiešame s olejom.Rezne umyjeme,osušíme,cez fóliu naklepeme .Rezne osolíme,okoreníme a opaprikujeme a odložíme na hodinu do chladničky.

    Pikantná krkovička - obrázok 1
  2. 2

    Rezne obalíme v hladkej múke a zoboch strán opečieme v rozpálenom oleji.Vyberieme do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a papriku.Krátko podusíme a premiestníme do zapekacej misy,pridáme olúpané nakrájané paradajky.Na zeleninu dáme opečené rezne.

    Pikantná krkovička - obrázok 2
  3. 3

    Zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre 20 minút potom odkryjeme,posypeme a dáme späť aby sa mäso upieklo do mäkka.Podávame so zemiakovými plackami šalátom z čínskej kapusty,mrkvy a chrenu:Dobrú chuť

    Pikantná krkovička - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia