Plnená haruľa - baba

bojar - bez fotkybojar, 9. januára 2013
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg (veľké)
2 - 4 PL
1 ks (nemusí byť)
1 ks
3 - 5 strúčkov
0,3 kg
10 - 15 dkg
1 ks
 na vyprážanie
 domáca




Postup

  1. 1

    zemiaky a cibulu nastruhame na jemno, pridáme múku, vajíčko (nemusí byť), majorán, soľ, čierne korenie, cesnak pretlačíme. všetko zmiešame a na oleji (ja na bravčovej masti) pečieme placky na pól panvice.

  2. 2

    Plnka: slaninku nakrájame na drobno, vyškvaríme a na nej orestujeme cibulu. Pridáme na rezance nakrájanú pečeň a ešte chvílku orestujeme. pridáme majorán. mleté čierne korenie a pálivú papriku mierne podlejeme a pod pokrievkou chvíľku dusíme aby sa nám urobyla šťava a aby sa spojili chute.

  3. 3

    medzi dve placky dáme plnku, kdo chce vedľa pridá kyslú kapustu a možeme sa do toho pustiť. POZOR nesmieme zabudnúť na dostatok dobrého piva!!!!!

Diskusia k receptu

duschko
Vyborny recepr, dnes je u mna na programe, len namiesto bravcovej pecene davam kuraciu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia