
Kuracie prsia na pomarančoch
Opäť jeden z receptov, v ktorých sa kombinuje mäso a ovocie - nejako mi teraz táto...

Bravčový perkelt z mangalice
Keď potrebujem navariť rýchle a sýte jedlo, siahnem po tomto recepte. Recept som našla v...

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou
Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

Hovädzie na suchohríboch s tarhoňou
Niekedy neviem , čo by som uvarila. Nakoniec som vybrala z mrazničky suchohríby a mäso....

Zelerovo-ananásový šalát
Tento šalát je rýchly na pripravu a hodí sa na rôzne príležitosti.

Domáce cestoviny
Na tento hokus-pokus sme sa doma chystali už od začiatka týždňa, kedy sme si z Ľubľany...

Pirohy ľahko a rýchlo
Recept na cesto pridala @čistinka - bryndzové pirohy. Môj je len postup a pridávam ho preto,...

Rýchle tagliatelle s kuracím mäsom
Recept je pre tých, čo chcú rýchlo navariť. Veď v jednoduchosti je krása...

Fazuľová polievka s párkom
Výborná fazuľová polievočka, niekto si do nej pridáva údené mäso, klobásu, zemiaky či rezance....

Netradičné jemné zemiakové placky
Ponúkam vám recept na zemiakové placky pripravené netradične. Sú veľmi chutné a môžu sa podávať samostatne,...

Bravčový perkelt
Najemno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak opražíme na horúcom oleji.

Goralské moskole
Boli sme na stretnutí Goralov na Pieninách a pri objavení krčmy Pod lipami s cigánskou hudbou, ...

Príma zemiaky!
Vyrastala som na Spiši, som Spišiačka a vždy tu prevládalo pestovanie tých najlepších odrôd zemiakov...

Hovädzie plece na smotane
Hovädzie pliecko patrí medzi hovädzie mäso zadné, aj keď o tom väčšina ľudí možno nevie...

Najjednoduchšie langoše
Vyskúšala som už veľa receptov na Langoše, ale tento náš vylepšený o 1 ingredienciu, nám...

Gazdovské zemiaky, ako ich robím ja
Mám rada všetky jedlá, kde idú typické slovenské pochúťky - ako je bryndza, slanina, ...

Tatarák z údeného lososa, ľahký a rýchly
Milujem tatársky biftek, milujem udeného lososa, lososového tataráku je teraz všade plno, tak prečo...

Bryndzové halušky
Ja ich robím raz za rok , lebo manžel ich moc nemusí ale já ich milujem....

Hermelín zapečený v lístkovom ceste
Zapečte si syr hermelín v lístkovom ceste podľa slovenskej foodblogerky Evy Srogončíkovej. Jej Instagram je @glutenfree_planet....

Štefanská hovädzia pečienka
taká bežná klasika od mojej nebohej mamky robievala ho dosť často

Zapekané cestoviny
cestoviny uvarime dle navodu, zeleninu mrazenu taktieez trosku povarime v osolenej vode, salamu si nakrajame...

Rezance z bravčovej krkovičky s opekanými zemiakmi
Dnes som znovu varila paradajkový pretlak. Trochu som z neho použila aj pri príprave tohto mäsa....

Domáca pizza rýchlo a jednoducho
Naši milujú pizzu a preto sme dlho hľadali optimálny recept. Myslím, že bude chutiť každému....

Kuracie prsia s kuriatkami
Keď mám čerstvé kuriatka varím tento recept. Druhá varianta je keď sa minú všetky zásoby kuriatok...

Hovädzie pečené špikované cesnakom /fotorecept/
Skúsili ste už niekedy piecť hovädzie z iného kusu ako sú tradične používané časti hovädzieho na pečenie...

Furmanská fazuľa
Nosievali si ju gazdovia, keď išli na zárobky furmančiť. Takúto fazuľu mali celodenné jedlo...

Zeleninové lečo
Výborná úroda paradajok a papriky... Urobila som lečo, ktoré v zime poteší.

Plnený baklažán
... u nás velmi obľúbené jedlo. Jednoduché a rýchle na prípravu, dáte všetko na pekáč a šupnete...

Žobrácke langoše - vynikajúce
Chcela by som sa s Vami podeliť o veľmi dobrý recept na jednoduché langoše. Nefotila som...