Foto: romiand
Nemusíte mať celé kurča, ja používam len stehná, tie máme všetci najradšej.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
45 - 55 minút
na 200 - 220 °C
na 200 - 220 °C
Postup
-
1
Kura očistíme a kapustu ochutnáme, ak je veľmi kyslá, prepláchneme ju vodou.
- 2
Slaninku a cibuľu nakrájame na malé kocky a zmiešame s kapustou. Na spodok pekáča roztiahneme kapustu, naukladáme rozporciované kurča alebo len stehná, osolíme, okoreníme aj korením na kurča, podlejeme vývarom a dáme piecť do rúry na 45 – 55 min. na 200-220 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu