Hovädzie na suchohríboch s tarhoňou fotorecept
Foto: babkamt
Niekedy neviem , čo by som uvarila. Nakoniec som vybrala z mrazničky suchohríby a mäso.
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso som nakrájala na plátky.
-
2
Z mrazničky som vybrala suchorhíby.
-
3
Očistila som cibuľu , nakrájala som ju.
-
4
Na oleji som prudko opiekla mäso , aby sa zatiahlo.
-
5
Vo výpeku som orestovala do sklovita cibuľu. Hrniec som stiahla z ohňa,pridala som mletú červenú papriku a čl mletej rasce, soľ a mleté čierne korenie. Zamiešala som to a vložila som mäso. Mäso som podliala horúcim hovädzím vývarom asi 250 ml .V tlakovom hrnci som ho dusila 30 minút , potom som k mäsu pridala hríby a ešte som to dusila 15 minút.Šťavu som zahustila 1 čl solamylu.
-
6
Mäso som podávala s tarhoňou.
blogs.usda.gov/2013/01/28/what%E2%80%99s-your-beef-%E2...
@babkamnt pekny recept 5 *
@medovn íček beriem na vedomie , že prídeš , už ti chystám tanier :-)
@izabella929 ja som mala chuť na tarhoňu.Ale dobrá je aj knedľa , ryža.
@2010 súhlasím s tebou.Už si nie sme istí čo pod týmto menom kúpime. Môže to byť aj konské mäso. Kuracine radšej pomlčím.
@rulik žiadne vymýľance. Overená klasika to istí.
@venusa robím presne tak ako ryžu. Na oleji orestujem cibuľku , potom opražím tahroňu do svetlohneda , podlejem buď vývarom , alebo vriacou vodou z rýchlovarnej kanvice.
@dogagador tiež si vyrábam doma svoju , no teraz som mala chuť práve na túto.
Ináč sa mi tvoj recept páči.