
Jarná detox polievka zo stonkového zeleru
Zeler umyjeme, nakrájame a pridáme do hrnca, v ktorom máme rozohriaty olej. Vňať si...

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

Pstruh na kvake s ďumbierovým medom
Ďumbierový med: Množstvo ďumbieru závisí od požadovanej sily. Očistený ďumbier nakrájame na drobné kocky. Spolu...

Filety z kapra na tokajskom víne so saturejkou
Pred dvoma týždňami som dostala dvoch celých 4 kg kaprov, len toľko, že už nežili....

Perkelt zo slepačích krídel s lesnými hubami
Dnes taký jednoduchý obed zo slepačích krídel.

Šalát z rôznych druhov paradajok, kozieho syra s bazalkovým olejom
Komerčný recept<br /> Obľúbený mix chutí Vojta Artza.

Džemové rezance
Dnes mám chlebový den a strašnú chuť na sladké, tak som vyskúšala tento recept zo surovín čo...

Bezlepkové šišky s ricottou bez kysnutia
Poďte si vyskúšať naše bezlepkové šišky s mandľami a ricottou. Keďže cesto nemusí kysnúť, hotové ich máte do pol hodinky....

Zemiaky na hubovej omáčke
Tento recept sa dá nazvať "čo chladnička dala". Veľmi jednoduché, chutné, rýchle.

Pečené jahňacie lýtko so zemiakovým pyré a zeleninou
Jahňacie lýtko očistíme, dôkladne osolíme a ponoríme do 60-percentného slaného roztoku. Po 24 hodinách lýtko...

Ligotavé kura v zeleninke
Rozhodla som sa s vami podeliť o tento v podstate zdravý recept , ktorý mám z...

Morčacie prsičká s celozrnnou ryžou a vareným kalerábom
Dusené mäsko, chutná ryža a kaleráb. Varený ho ľúbim najmä v nedeľnom vývare od maminy....

Patizóniky plnené jaternicou
Na záhrade mi rastú 3 farebné patizóny... žlté, biele a zelené... obrala som teraz žlté a...

Kuracie stehno na višniach a červenom víne
Taká nostalgia, že sme už veľmi dávno nemali kuracinku. dúfam, že opäť nezanevriem na...

Kuracie rezne v hermelíne
Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením a grilovacím korením. Do vymasteného pekáča vložíme mäso,...

Kuriatko so zeleninou a zemiakovo-žihľavovým nákypom
V olivovom oleji rozmiešame nasekaný rozmarín. Ochuteným olejom potrieme kuracie prsia a necháme odležať. Potom...

Pošírovaný morský vlk s karfiolovou trilógiou
Mäsko z mora – najmä pražmu, morského čerta a tuniaka – mám naozaj rád. A to nielen pre jeho chuť...

Šalát s pečenými sardinkami
Pri pečení sardiniek sa mi vyjavuje spomienka na moju prvú pizzu v živote, ktorá voňala veľmi podobne....

Chobotničky na mede s kukuricou a karí ryžou
chutné zaujímave jedlo na každu príležitosť vymyslene presne dnes:)

Dusená kapusta s ryžou
Toto jednoduché a chutné jedlo kombinuje jemnú dusenú kapustu s ryžou SOS Long, ktorá skvele absorbuje chute....

Rýchle rybacie karí
Dobrým karí receptom nikdy nepohrdnem. Je to tak jednoduché a chutné jedlo, ktoré zahreje srdce a prakticky sa na ňom nedá čo pokaziť....