Ponožka?pýtate sa prečo?ponožkový syr..tak voláme nivu..:)
Postup
-
1
Z morčacieho mäsa odrežte cez vlákno dva steaky. Ostrým nožom do nich urobte otvor, ktorý zväčšite pomocou varešky. Mäso naplňte kúskami syra a sušenými paradajkami. Spojte špáradlami alebo kovovými špízmi.
- 2
Ľahko osoľte, okoreňte a potrite olejom. Opekajte zo všetkých strán na rozpálenej panvici.
- 3
Potom prilejte horúcu vodu alebo vývar, priklopte pokrievkou a duste asi 20 minút. Keď sa tekutina vyvarí, nezabudnite ju doplniť. Servírujte s ryžou alebo cestovinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu