Foto: hyza
Komerčný recept
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 PL |
|
4 ks |
|
1 strúčik nakrájaný na drobno |
|
100 g nakrájaná na kocky |
|
100 g |
|
4 ks nakrájané |
|
1 PL |
|
400 g |
|
1 ČL |
|
|
|
|
|
4 ks |
|
Postup
-
1
Vo väčšom hrnci zohrejeme olej a opečieme na ňom kuracie stehná. Vyberieme a odložíme na teplé miesto.
- 2
Do hrnca pridáme cesnak, slaninu, šampiňóny a šalotky, na miernom ohni podusíme až do zmäknutia.
- 3
Potom zmes poprášime múkou a za stáleho miešania minútu opekáme. Podlejeme vodou a dochutíme bylinkami. Zmes privedieme do varu, do hrnca vrátime mäso, osolíme a okoreníme.
- 4
Nakoniec pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu. Hrniec zakryjeme a 1,5 hodiny na miernom ohni podusíme.
- 5
Ako prílohu môžeme zvoliť varené zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu