
Kokosový krupicový puding
Predhrejeme rúru na 160 stupňov. S maslom vymastíme malý pekáč alebo viacero malých foriem. Zmiešame...

Veľkonočné medovníčkové vajíčka
Medovníčky plnené krémom z bielej čokolády. Zdobené pomocou embosovaného valčeka fondánom.

Sladkosť z cícerovej múky
Boduje u vegetariánov i u priateľov mäsožrútov. Všetky suroviny sa dajú zohnať na Slovensku a je...

Dusený hrášok na pancette a šalotke
Veľmi jednoduchý, no na druhej strane chutný recept, ktorým ma inšpirovala Contessa, moja obľúbená...

Obložená ryža MÉCHIKÁNO
Je sezóna zelenej fazuľky, ľahodnej, chutnej a zdravej to strukoviny, treba využiť možnosť použiť...

Marhuľový koláčik na zdravší spôsob
"Klasických" marhuľových koláčov mám v receptoch dosť... a tak som si jeden zmenila :)

Čipsovka
Tento recept robím už od malička je veľmi chutný a jednoduchý na prípravu dúfam že si pochutíte....

Hruškový koláč s kakaom
Superrýchly, jednoduchý a megachutný koláč. Dá sa piecť vždy inak, podľa toho, aké...

Rýchle muffinky
Tento recept ponúka veľa variácií, treba len vymýšľať a ochutnávať. Raz som si vymyslela muffinky...

Melónový šalát
Komerčný recept <br /> Šaláty sú ľahkým obedom, ktorý osvieži a nezaťaží telo, a preto sú...

Sladký veniec
Dnes som mala chuť trochu experimenovať, a tak som na internete našla zopár receptov, ktoré...

Teľacie zapekané v paradajkovej omáčke
Paradajky umyjeme a nakrájame na kúsky. Cesnak ošúpeme, bazalku umyjeme a oboje nasekáme. Polovicu...

Dráčikov dych na svetlom pive
Racept mám medzi svojimi a v úvodzovkách je SLOVENKA, ponúkam vám ho a Stefanovi som ušetrila aj...

Tuniaková nátierka
Konzervu tuniaka, maslo, nadrobno nakrájanú cibiľu, horčicu a bazalku zmiešame, dochutíme vegetou a citrónovou...

Omeleta – ako hodváb - s jadrovníkmi na šalotke
Reklamy všeobecne, ale TV extra zvlášť, ma dokážu poriadne „vytočiť“! Ale „výnimka potvrdzuje pravidlo“! Videl...

Pastierske jahňacie rebrá a fašírky z podbrušiny
Jednoduché jahňacie rebrá, ktoré si aj pastier oviec dokáže ľahko urobiť. Dnes som pripravila aj...

Šunkovo–syrová podkova s hubami
Lístkové cesto rozvaľkáme ako na závin. Údené mäso nadrobno rozsekáme, pridáme nakrájané, v...

Plnená tortička s karamelovými vlasmi
V miske vymiešame olej, vajce a mlieko. Pridáme všetky ostatné suroviny na tortičky (okrem čokolády)...

Lúpežníkove budzogániky so sezamom
Toto jedlo, ale v rôznych kožuškoch robievam často. máme radi kuracinku. trošku sa treba...

Celer na tymiánu s vůní kokosu
Recept mi padl do oka na nějakém slovenském webu. Kdo tohle vymyslel, zlatou vařečku by...

Kohút na víne
Syr ladotyri je špecialitou ostrova Zakynthos, vyrába sa už od staroveku z ovčieho aj z kozieho mlieka....