Foto: frajdy
Vynikajúca vege pochúťka na polosladko
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájeme špargľu, varíme 2-3 minútky, aby trošku zmäkla a nabrala šťavu
- 2
Kým sa špargľa uvarí, nakrájame cesnak, šampiňony, papriku. Cesnak orestujeme v olivovom oleji s maslom 2min, osolíme ho. Pridáme šampiňóny a papriku, podlejeme sézamovým olejom, opekáme 2min. Pridáme uvarenú špargľu s ananásom (aj so šťavou s konzervy). Okoreníme, dáme sójovú omáčku.
- 3
Nakoniec podlejeme 2-3dcl vody, môže byť aj s vegetou miešaná, necháme prejsť varom a pochúťka je hotová. Dobrú chuť :v
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu