Pečené rebrá s krúpkovo-petržlenovým šalátom
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 30. novembra 2014

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Zabíjačka patrí medzi slovenské gurmánske tradície a hostia tieto jedlá stále vyhľadávajú. Kvalitné, dobré a čerstvé zakáľačkové suroviny v nich najlepšie vyniknú prostredníctvom jednoduchej Zobraziť celý popisZabíjačka patrí medzi slovenské gurmánske tradície a hostia tieto jedlá stále vyhľadávajú. Kvalitné, dobré a čerstvé zakáľačkové suroviny v nich najlepšie vyniknú prostredníctvom jednoduchej úpravy.
porcie
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Bravčové rebrá osolíme, okoreníme čiernym korením a dáme piecť do rúry vyhriatej na 160 °C asi na 90 minút.
- 2
Krúpky dáme variť do vody alebo ich môžeme uvariť vo vývare. Uvarené krúpky scedíme, pridáme k nim maslo a petržlenovú vňať bez stopiek
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu