Snehový venček s malinovou plnkou
Dáša Korenková
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 22. marca 2016
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 22. marca 2016
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Bielky s cukrom vyšľaháme nad parou dotuha. Na mastný papier cukrárskym vrecúškom s ozdobnou špičkou nastriekame kolieska, ktoré budú tvoriť dno a jednu vrstvu po obvode. Sušíme pri teplote 100 °C asi hodinu.
- 2
Smotanu vyšľaháme so stužovačom. Ochutíme cukrom, vanilkovým cukrom a džemom. Do vychladnutých košíčkov nastriekame malinovú náplň a dozdobíme ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu