Snehový venček s malinovou plnkou

Dáša Korenková
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 22. marca 2016
Snehový venček s malinovou plnkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
30 minút
príprava
60 minút
na 100 °C

Suroviny

6 ks
350 g
300 ml
1 bal.
1 bal.
50 g
2 PL (alebo sirup)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bielky s cukrom vyšľaháme nad parou dotuha. Na mastný papier cukrárskym vrecúškom s ozdobnou špičkou nastriekame kolieska, ktoré budú tvoriť dno a jednu vrstvu po obvode. Sušíme pri teplote 100 °C asi hodinu.

  2. 2

    Smotanu vyšľaháme so stužovačom. Ochutíme cukrom, vanilkovým cukrom a džemom. Do vychladnutých košíčkov nastriekame malinovú náplň a dozdobíme ovocím.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: