Snehový venček s malinovou plnkou

Dáša Korenková
šéfcukrárka hotela International vo Veľkej Lomnici, 22. marca 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Snehový venček s malinovou plnkouFoto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
30 min
príprava
60 min
na 100 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Bielky s cukrom vyšľaháme nad parou dotuha. Na mastný papier cukrárskym vrecúškom s ozdobnou špičkou nastriekame kolieska, ktoré budú tvoriť dno a jednu vrstvu po obvode. Sušíme pri teplote 100 °C asi hodinu.

  2. 2

    Smotanu vyšľaháme so stužovačom. Ochutíme cukrom, vanilkovým cukrom a džemom. Do vychladnutých košíčkov nastriekame malinovú náplň a dozdobíme ovocím.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist