Mistral Fruit Punch

Mistral
, 17. júna 2010
Mistral Fruit Punch
Foto: Mistral

Suroviny

240 g
240 g
1 vetvička
2 PL
0,15-0,2 l
0,6 l
0,5 l




Postup

  1. 1

    Žltý melón nakrájame na kocky a spolu s malinami vložíme do väčšej sklenenej misy. Pridáme nakrájanú kôru z umytej limety, rozmarín a hnedý cukor.

  2. 2

    Zalejeme jamajským rumom a ovocným čajom a zľahka premiešame. Vložíme do chladničky a necháme macerovať 3-5 hodín. Pred podávaním dolejeme šumivé víno.

Diskusia k receptu

marienka44
Jamajsky rum je nedostatkova surovina pre nasinca, take recepty neuverejnovat.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia