Teľací paprikáš

redakcia - fotkaredakcia, 22. januára 2010

Suroviny

800 g
80 g
1 ks
10 g
50 g
50 g
30 g
80 g
40 g
40 g
100 ml
50 ml
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na masle speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme červenú papriku a soľ, pokrájané mäso a dusíme do polomäkka. Potom pridáme na rezančeky pokrájaný zeler, mrkvu, hrášok a pokrájané šampiňóny.

  2. 2

    Mäkké zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a trochu ešte povaríme. Šťavu nepretláčame. Na každú dávku položíme koliesko kapie a do jeho stredu ušľahanú šľahačku.

  3. 3

    Osobitne odávame citrón pokrájaný na kolieska.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: