8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
3 ks |
|
200 ml |
|
3 ks |
|
2 ČL |
|
štipka |
|
100 g rozpustené |
|
150 g |
|
Na vymastenie misy: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do vlažného mlieka vmiešame krupicu a miešame kým nezhustne. Rozbijeme vajcia, oddelíme a žĺtka dáme do masy. Pridáme maslo. Ušľaháme bielky so štipkou soli a vmiešame do zmesi. Polovicu zmesi dáme naspodok do maslom vymastenej nákypovej formy.
- 2
Ošúpeme jablká a nakrájame ich na plátky. Nakrájané jablká, poukladáme na zmes. Kto bude chcieť, môže na jablká posypať trochu sušených hrozienok.
- 3
Do zvyšnej zmesi, nasypeme 2 ČL kakaa a zmiešame. Keď to máme, dáme to na jablká a vložíme do rúry. Pečieme približne 45 minút na 200 stupňov C.
Ďalšie recepty:
- 2
Ďakujem :)