prazdny

Paradajkový pretlak- nevarený

Prílohy

Má farbu ako svieži, väčšie množstvo varím ale aj na tento spôsob ukladám do fliaš.

prazdny

Zemiakové dolky s lieskovcami

Bezmäsité jedlá

Zvyšili sa vám zemiaky od včera a neviete čo s nimi urobiť, skúste tento recept. Je jednoduchý...

prazdny

Guacamole dip so zeleným hráškom

Bezmäsité jedlá

Mlady jarny hrasok v kombinacii s avokadom, stiplavymi paprickami (jalopenos), jarnou cibulkou, koriandrovou vnatou a...

prazdny

Perníková zmrzlina

Dezerty

Zmrzlina v zime? Prevoňaná škoricou a perníkovým korením s kúskami perníka navrchu, taká určite áno...

prazdny

Valčeky v slaninke

Bravčové mäso

Bravčové pliecko zomelieme, pridáme soľ a korenie. Nadrobno nakrájame sušené paradajky a pridáme ich do...

prazdny

Krupička

Olovrant

Tento recept je veľmi rýchly a chutný, ako pre malé deti, tak i pre dospelých....

prazdny

Sýta polievka z pasírovanej koreňovej zeleniny s kurčaťom a haluškami

Kuracie mäso

Pôvodne som chcela toto jedlo pomenovať "Náš ajmoht" (Ajmoht názov jedla v Slovinsku). Prečítala som...

prazdny

Čokoládovo-banánový chlebík z iPhonu :)

Koláče

tak tento recept som si sama vyskladala podľa aplikácie, ktorú som si nedávno stiahla do mobilu...

prazdny

Mäkučké muffinky

Koláče

Tento recept som objavila na internete, hneď som ho musela vyskúšať a odvtedy patrí medzi moje...

prazdny

Torta k nartodeninám

Torty

Pridávam sem tortu ktorú som dnes piekla k narodeninám dávam ju pre inšpiráciu.

prazdny

Muffiny s olivami

Bezmäsité jedlá

Recept je z ponuky Kamily Magálovej.

prazdny

Hliva ustricovitá na mladých zemiakoch a hrášku

Hlavné jedlá

Nakoľko mám rád mladé zemiaky, hrášok a hlivu ustricovitú, chcel som vyskúšať, aké bude...

prazdny

Party cookies

Dezerty

Rúru predhrejeme na 180 °C. Zmiešame jednotlivé ingrediencie a na záver do masy pridáme dekoračné guľôčky....

prazdny

Tvarohánky

Bezmäsité jedlá

Ochucený, šťavnatý, pečený tvaroh

prazdny

Prsia z perličky v medovej omáčke

Hlavné jedlá

Prsia s kosťou umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a dáme kožou nadol na rozpálený olej....

prazdny

Art šalát

Bezmäsité jedlá

Art(icokovy) ruzovy salat. Moj vymysel, kedze velmi lubim cous cous aj cviklu, paci sa...

prazdny

Grázlová papanička

Bravčové mäso

Zemiaky chvíľu povaríme v šupke. Necháme vychladiť a prekrojíme na polovice. Stred vydlabeme a naplníme...

prazdny

Kváskové pletenky

Chlieb

Výborné raňajky, desiata, na cesty alebo deťom do školy. Nenáročná príprava, ktorú zvládne...

prazdny

Jarní těstoviny

Cestoviny

Už brzo budou zahrádky plné zeleně, bylinek, květů. Výborné na másle s těstovinou....

prazdny

Koláč so zelenými jablkami

Koláče

Variant „gramotného“ použitia jabĺk, ako by bol riekol pán Prof. Ing. Tobiáš Lazar, ...

prazdny

Ovesné sušenky s kokosovou náplní

Dezerty

Ze všech surovin propracujeme hmotu, na plech s pečícím papírem tvoříme kuličky, které na...

prazdny

Zapečená krupica so slaninou

Hlavné jedlá

Vôňa a chuť tejto pochúťky z nášho dávneho detstva, sú spojené s pamiatkou na moju úžasnú babičku z mamkinej strany, nami „smarkatými kotňakmi“ familiárne ale nežne oslovovanú lady Ann....

prazdny

Ovocná toastová bomba

Koláče

tento receptik je z časopisu-knihovnička recepty. kedže som mala doma viac toustového chleba, skusila som ju spravit....

prazdny

Rybie karbonátky

Hlavné jedlá

Údenáča oberieme, pridáme cca 2-3 uvarené a roztlačené zemiaky, šalotku nakrájanú na jemno, vajce,...

prazdny

Celozrnné orechové rožteky bez vajca

Dezerty

Uvedené suroviny si dáme do misky a zhnetieme.

prazdny

Venčeky z lístkového cesta

Dezerty

Tento recept som jedným okom zazrela niekde na nete a vedela som, že ho musím vyskúšať....

prazdny

Pečený kapor s tvrdým syrom

Hlavné jedlá

Do ohňovzdornej misy naukladáme plátky slaniny, potom dáme osoleného kapra a pečieme ho v rúre asi...

prazdny

Karfiolový cheesecake s bielou čokoládou

Torty

Zelenina sa často "tajne" používa do rôznych koláčikov, hlavne cvikla, tekvica, mrkva či cuketa,...

prazdny

Hrianky s hráškovým pyré

Bezmäsité jedlá

Hráškové pyré je zaujímavou prílohou ku grilovanému mäsu, ale výborne chutí aj na hrianke.