Babičkin jesenný tanier

Ján Tomeček
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 5. novembra 2010
Babičkin jesenný tanier
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

8-10 menších ks
250 g
200 g
500 g uvarená
3 dl
1 dl
2 lyžice




Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme klobásu, pridáme posekané paradajky a podusíme.

  2. 2

    Vo vývare uvaríme pokrájaný kel, potom pridáme paradajkovo– klobásovú zmes, fazuľu a nezakryté varíme ešte asi desať minút, podlejeme bielym vínom.

  3. 3

    Ochutíme a podávame s čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu

dorisa
Zvláštne chute, vyskúšam, recept si ukladám.
stefanm
...tak pani Redakcia má svoju babičku a ona jej radí také fajne recepty???Už sa teším na zimný tanier!!!
marianne69
Mne sa tento receptik velmi pozdava a este ked je tam kel,nemam co riesit.(KK):-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia