Šampiňóny so slaninkou a s plesňovým syrom
František Pado
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 26. augusta 2015
spolupracovník hotela Elizabeth v Trenčíne, 26. augusta 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šampiňóny očistíme, odstránime nožičky, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Grilujeme asi 5 minút hlavičkou smerom dole. Otočíme, na každý položíme kúsok modrého syra a grilujeme ešte 3 – 4 minúty.
- 2
Tenké plátky slaniny ugrilujeme dochrumkava a odložíme bokom. Šampiňóny uložíme na tanier a posypeme chrumkavou slaninou. Podávame samostatne alebo ako prílohu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu