Novoročná likérová bábovka

starky59 - bez fotkystarky59, 5. decembra 2013
15 minút
príprava
60 minút
na 175 °C

Suroviny

100 g
250 g
250 g
250 g
4 ks
1 bal
1/4  l
 na posypanie




Postup

  1. 1

    Vajcia s cukrom vymiešame,pridáme tuk,múku(hladká a polohrubá 1:1),prášok do pečiva a vajcový likér. Naposledy vmiešame postrúhanú čokoládu. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy.

  2. 2

    Pečieme pri 175°C cca 60min.

  3. 3

    Upečenú bábovku posypeme cukrom.

Diskusia k receptu

an3da
Zaujímavé...dalo by sa i s iným likérom?
evanaaa
Môže byť chutná s príchuťou likéru, ja som mala likér Latté macchiatto, dala som ho preč, škoda, do pečenia by bol dobrý.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia