Cappuccino z cvikly
Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, 28. apríla 2016
šéfkuchár hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, 28. apríla 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na kocky nakrájanú surovú cviklu urestujeme na oleji, zalejeme vodou a necháme podusiť. Varíme do zmäknutia.
- 2
Potom pridáme mlieko, prevaríme a rozmixujeme. Na zjemnenie pridáme sladkú smotanu. Dochutíme soľou, kryštálovým cukrom. Podávame v kávovej šálke – ozdobíme vyšľahanou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu