
Vanilkovo– čokoládový zákusok
Bielky vyšľaháme, pridáme cukor a nakoniec do tuhého snehu pridáme žĺtky, múku a citrónovú kôru.

Jednoduchá focaccia, ktorú si môžete doladiť podľa svojej chuti
Čerstvo upečený taliansky osúch chutí fantasticky.

Makovník so slivkovým lekvárom
Dnes som sa rozhodla upiecť svojej rodinke. Pre nich totiž pečiem najradšej. Taký rozlúčkový. Teraz ich...

Tvarohové kocky zo zemiakového cesta
Z preosiatej múky, vychladnutých prelisovaných zemiakov, práškového cukru, masla, žĺtka a v mlieku...

Mediteránska ryba
Tento receptík ma toľko pozitív , že sa sem ani nezmestia napísať...

Tvarohové ružičky
Tento rcp. mám odkukný z jedného českého časopisu. Nieje to presne podľa neho , ale páči sa...

Jablková torta
Na jeseň, keď máme najlepšie jabĺčka, vtedy sa pripravuje tento vynikajúci koláčik.

Ovocný vianočný koláč
Tento ovocny hrozienkovy kolac sa tradicne pecie v celej Australii na Vianoce. Ma vela obmien, ...

Slovenská minestrone
Vynaliezavisť je úžasná pretože keď ju máte môžte tvoriť. Aj z toho čo ponúkajú zásoby...

Kyslé zemiaky s pórom a syrom
Elegantná, rýchla večera, ktorú si môžte pripraviť za pár minút zo základných surovín : zemiakov,...

Fašírky z fialovej strakatej (maslovej) fazule
Chutné fašírky na leto v záhradke, v tieni stromov...

Cibuľový šalát
Tento cibulovy salat sa moze podavat teply, ale je aj velmi chutny studeny. Recept mam...

Rozprávka na plechu
Suroviny na cesto vymiešame a nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 170...

Pórové rizoto
Tento recept je velmi zaujímavý, jednoduchý a chutný. Je to take dietne rizoto by som povedala

Syrové pampúšiky
Príde Vám nečakaná návšteva?Nech sa páči-rýchla chuťovka... mňa ju naučila moja priateľka, je výborná!

Čučoriedkové lístkové košíky
Čo som vždy pracne vyrábala, lístkové košíky, taraz som ich našla , pri prezentácii severskej kuchyne, hotové,...

Žemličky majstrov sveta - Weltmeisterbrötchen
V Nemecku veľmi obľúbené žemle, ktorých názov je dvojznačný. Sú to žemle Majstrov sveta vo...

Pečené fazuľové struky s redkvičkou, cibuľkou a cesnakom
Na pečenie sú najlepšie čerstvo natrhané, ešte šťavnaté žlté fazuľové struky. Dôkladne ich umyjeme, ...

Špaldovo-ražný zemiakový kváskový chlieb
Už dosť dlho pečiem chlieb a pečivo, s kváskom aj s droždím. Pôvodný recept je...

Chřupáčky z kynutého lístkového těsta
Chřupáčky jsou jako pírko – buclaté a lehoučké jako vata. Na povrchu chřupavé, vevnitř měkounké,...
Druhy jedál
Bezmäsité jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny
Exotické jedlá
Huby
Nápoje
Ovocné
Pizza
Podľa prípravy
Rýchle jedlá
Syry
Zelenina
Zemiaky