Paneer Kadhai
Hemant Chaudhry a Devki Paswan
z reštaurácie Krishna na boteli Marína v Bratislave, 8. júna 2012
z reštaurácie Krishna na boteli Marína v Bratislave, 8. júna 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
1/2 kg (alebo tvrdý tvaroh) |
|
2 ks, tvrdšie |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
5 ks, čerstvé |
|
1/2 šálky |
|
kúsok |
|
2 PL |
|
1 čl |
|
3 ks |
|
4 ks |
|
1 ks |
|
15 zrniečok |
|
|
|
|
Postup
-
1
Syr paneer (alebo tvaroh) nakrájame na plátky. Papriky rozpolíme, odstránime semienka a nakrájame na plátky. Z červených čili papričiek odstránime stopky, rozkrojíme ich a odstránime semienka. Zázvor tiež nakrájame na plátky. Cibuľu rozkrojíme na štvrtinky.
- 2
Na panvici opražíme koriander, rascu, klinčeky, škoricu, korenie a čierny kardamom. Korenie nahrubo pomelieme. Na masle ghee osmažíme cibuľu. Pridáme paneer, soľ a dužinu z rajčín a smažíme, pokiaľ sa neodparí voda.
- 3
Primiešame všetku zeleninu a korenie a smažíme 3 minúty. Hotové ozdobíme lístkami koriandra a podávame horúce s plackami paratha.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu