Foto: ancicka
Dosť náročný na čas ,ale výsledok stojí zato.
porcií
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Pripravím si suroviny na cesto a zahnetiem.
-
2
Cesto rozvaľkam na tenko2-3 mm,pokrajam na 2,5 cma priemer prubičky.Natočim na trubičku a na plech poukladam na spoj.
-
3
Na plechu ich upečiem.
-
4
Po upečení jednú stranu takto zarovnam,aby rovno stáli.
-
5
Zarovnaným koncom urobím s čokolády pečiatky...na mastný papier.Po zatuhnúti krásne z papiera odídu.
-
6
...takto,a po zatuhnúti vylejem čokoládou.
-
7
Do plnky pridam koňak a vymiešam. Pozri rcp. Krém s mikrovlnky.
-
8
Vežičky som ešte raz rovným koncom namočila do čokolády a prilepila na stuhnútu čokoládu.Potom som naplnila.
-
9
Každu vežičku som dozdobila šľahačkou.
-
10
Na ozdobu ešte čokoládu.
-
11
Na ozdobu používam túto šľahačku.
:-)
niesom až tak zručná.