Klasické raňajky s ovsenými vločkami

xnikix - fotkaxnikix, 29. marca 2013
Klasické raňajky s ovsenými vločkami
Foto: xnikix

... Su to take klasické raňajky... Originál bircher müsli by mali byť aj s džúsom ale ja som ho tam tentoraz nepridala. No pridala Zobraziť celý popis... Su to take klasické raňajky... Originál bircher müsli by mali byť aj s džúsom ale ja som ho tam tentoraz nepridala. No pridala som si tam moju obľúbenú prisadu- škoricu. Mali by sme jej jesť aspoň pol čajovej lyžičky denne. Znižuje cholesterol, triglyceridy, cukor v krvi a aj krvný tlak :)

5
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

500 g
4 ks
3 PL
1 šálka
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Tento recept je približne na 5 porcí. Kludne ich môžete skladovať v chladničke 1 týždeň... A nemusíte sa každé ráno zdržiavať. :) Pripravíme si hlbokú misu do ktorej nastrújame 4 jablká (alebo hrušky) aj so šupkou.

  2. 2

    Pridáme 500g bieleho jogurtu, 3PL medu a 1 šálku ovsených vločiek. Podľa chuti pridáme škoricu (kto má radšej kokos, môže si dať aj ten)

  3. 3

    Všetko spolu dobre premiešame. Navrch si môžme naservírpvať nejaké ovocie alebo oriešky. Ja som použila hrozno. :) Dobrú chuť

Diskusia k receptu

jozka2
este lepsia je s kefirom,pripravene ranajky tymto sposobom by mali byt uz vecer.
denyany
pre @jozka2 :prosím ťa, uveď recept na cesto podobné lístkovému, ale diétnejšie. spomínala si ho v komente pri jednom mojom recepte.
ikaika
ja si vlocky vzdy najprv, pred jedenim, zalejem horucou vodou. krasne nabobtnaju a su prijeme teple. studene z chladnicky na ranajky? hmmm... :-(((
xnikix
@ikaika pokial si ich nerobim s jogurtom tak ich tiez zalievam teplou vodou :) najblizsie asi vyskusam sojovym mliekom :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia